reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

My już zakupiliśmy ABC Desing Rodeo z fotelikiem. W takiej kolorystyce:

1547955500

abc-design-fotelik-do-wozkow-rider.jpg

reklama
Ja jeszcze do wczoraj optowalam za espiro gtx ale jak juz ktos wczesniej napisal ma jakis taki maly kosz i mialam wrazenie ze wloze do niego 2 rzeczy i zaraz podczas jazdy wypadna :/ podobne wrazenie mialam co do mutsy transportera.
Z espiro gtx jest jeszcze taki problem ze kolorystyka jest raczej uboga i lepiej wybieraloby sie kolor pod chlopca, bo te unisexy to sa takie sobie.
Ja na 90% jestem przekonana ze chce TAKO CAPTIVA MOHICAN
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=376

W sobote jedziemy jeszcze ogladac wozki tej firmy:
http://www.dymex.com.pl/
szczerze powiedziawszynie podobaja mi sie bardzo, ale moj K chce je zobaczyc, co gorsza moi tesciowie juz je widzielii sa zachwyceni a to oni funduja wozek.... mam nadzieje, ze moj K stwierdzi, ze wozki sie nie nadaja bo ich nie chce :/
Ale mojemu podoba sie bardzo captiva wiec mam nadzieje, ze nie zmieni zdania :)

Ostatnia edycja:
też fajny :) tylko ma 1 wade: spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy. Chyba nie ma wózka idealnego :)

Tak racja, też to zauważyliśmy...ale pomyśleliśmy, że nie ma wózka idealnego i ten spełniał jakby najwięcej punktów z naszej listy wymogów co do wózka, hehe:-) Dla nas najważniejsza była lekkość, łatwość skręcania, 4 solidne kółka i aby była opcja 3 w 1.

Mononoke - zgadzam się z miki. Wasz wybór, Wam ma być wygodnie i ma sie Wam podobać.

do dziewczyn co decydują sie na Boldery: T-Z_sklep_pl ten facet ma tanie na Allegro, komplet 999zł.

mononoke ja też się zgadzam z dziewczynami, te drugie są bee- właśnie takie wózki nie podobały mi się nigdy
..tako ładniejszy.

Dzieki dziewczyny - poczekamy zobaczymy, jak sie mojemu K nie podobaja tamte wozki to nie bedzie problemu, ale juz widze ze tesciowa bedzie sie krzywic :/ najwyzej podziekuje za pomoc i kupimy sami :/

reklama