reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
Dziewczyny, nareszcie przyszedł, mój wymarzony, wyczekany, przepiękny wózek. Muszę się komuś pochwalić, bo mąż jeszcze w pracy, a ja skaczę jak głupia wokół niego i nie mogę usiedzieć ze szczęścia. Świetnie się prowadzi i ma full funkcji i tyle samo dodatkowych gadżetów.:-):-):-)
fotelik.jpggondola.jpgspacergadzety.jpg
pencil.png

Tofilesia - jest piękny :) na pewno będziecie zadowoleni, mojemu mężowi też sie podoba, więc niech się nam sprawdza znakomicie!!

Dzięki Miki. Jednak nie jest identyczny jak w necie, bo Twój ma zielone koła jako dodatek, a w necie kolor 185 ma zielone kropki. Według mnie spora różnica. Wiesz z czego wynika? Twój bardziej mi się podoba. Szczerze mówiąc nie spotkałam nigdzie takiej kolorystyki jak ta.

Ja jednak zdecydowałam się na kolor 169 i wersję classic.

Agusia ja nie wiem gdzie miałam oczy... Oczywiście że to nie jest ten sam wzór... Coś się zwiesiłam... Mój wózek jest używany, podejrzewam że wcześniej były koła a teraz są kropki...
Dziuba owszem dostałam gratis ale od wcześniejszych użytkowników wózka :)

Tofilesia super bryka:-) tez sie nad nia zastanawiałam ale za ciężka dla mnie była. Jak sie zdecyduje na czarnego transportera to Leosie bedą zasuwac w podobnych wozikach;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...