reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o wózkach...

agusia te wózki są bardzo fajne, oglądałąm je w sklepie. My się zdecydowaliśmy tez na Jedo ale Bartatine na wahaczach. Mąż nie chciał słyszeć o innym wózku jak ten zobaczył. A kolory są podobne jak na zdjęciach.

reklama
ja miałam Bartatinę na pasach, wydawała mi sie o niebo lepsza niż na wahaczach, dzieko takie bujane było, wtedy to te wahacze takie twarde że szok były!!

laski... chyba muszę kupić nowy wózek, ten nasz nowy jest już zajęty :szok:

dsc1297.jpg

dsc1299kd.jpg

my będziemy mieć 174 :)
moja koleżanka ma 173 i jest śliczny.

ja cały czas wacham sie miedzy pasami a wahaczami bo mąż jeszcze wózka nie zamówił :wściekła/y:
te pasy super sie bujają, ale boje się że aż za bardzo, że mi dziecko będzie latać we wszystki strony na dziurach i krawężnikach.

Te pasy można jakoś regulować? żeby były mniej "bujne" ?

dziuba
wózek śliczny, ale najładniejsza to córa, śliczna dziewczynka

Ostatnia edycja:
reklama
No niestety Dziuba - Martynka była pierwsza z zajęciem wózka, więc musisz ustąpić i szukać nowego dla Milenki:-) A córcia ślicznotka..;-)
Mój siostrzeniec na razie mi wygraża, że jak Nadia się urodzi to on po nią przyjedzie do dziadka i zabiera do siebie, bo to jego dzidzia jest...- także Maluchy nas załatwią na cacy w każdej sferze hehe