reklama
ja miałam Bartatinę na pasach, wydawała mi sie o niebo lepsza niż na wahaczach, dzieko takie bujane było, wtedy to te wahacze takie twarde że szok były!!
laski... chyba muszę kupić nowy wózek, ten nasz nowy jest już zajęty
laski... chyba muszę kupić nowy wózek, ten nasz nowy jest już zajęty
my będziemy mieć 174
moja koleżanka ma 173 i jest śliczny.
ja cały czas wacham sie miedzy pasami a wahaczami bo mąż jeszcze wózka nie zamówił
te pasy super sie bujają, ale boje się że aż za bardzo, że mi dziecko będzie latać we wszystki strony na dziurach i krawężnikach.
Te pasy można jakoś regulować? żeby były mniej "bujne" ?
dziuba
wózek śliczny, ale najładniejsza to córa, śliczna dziewczynka
moja koleżanka ma 173 i jest śliczny.
ja cały czas wacham sie miedzy pasami a wahaczami bo mąż jeszcze wózka nie zamówił
te pasy super sie bujają, ale boje się że aż za bardzo, że mi dziecko będzie latać we wszystki strony na dziurach i krawężnikach.
Te pasy można jakoś regulować? żeby były mniej "bujne" ?
dziuba
wózek śliczny, ale najładniejsza to córa, śliczna dziewczynka
Ostatnia edycja:
reklama
OLA368
Fanka BB :)
No niestety Dziuba - Martynka była pierwsza z zajęciem wózka, więc musisz ustąpić i szukać nowego dla Milenki:-) A córcia ślicznotka..;-)
Mój siostrzeniec na razie mi wygraża, że jak Nadia się urodzi to on po nią przyjedzie do dziadka i zabiera do siebie, bo to jego dzidzia jest...- także Maluchy nas załatwią na cacy w każdej sferze hehe
Mój siostrzeniec na razie mi wygraża, że jak Nadia się urodzi to on po nią przyjedzie do dziadka i zabiera do siebie, bo to jego dzidzia jest...- także Maluchy nas załatwią na cacy w każdej sferze hehe