reklama
dziuba sliczna masz core a wozek, faktycznie chyba bedziesz musiala nowy kupic albo grafik ustalic kiedy lalki a kiedy Milenka go bedzie mogla uzywac
asia do tej pory wszyscy ktorzy mieli wersje na pasach zaprzeczali temu zeby bylo jakiekolwiek zagrozenie wypadniecia dziecka z wozka wiec ja sie nie boje. W spacerowce bedzie w pasach a w gondoli to nie wiem co taki szkrab musialby robic zeby wypasc z takiego wozka.
asia do tej pory wszyscy ktorzy mieli wersje na pasach zaprzeczali temu zeby bylo jakiekolwiek zagrozenie wypadniecia dziecka z wozka wiec ja sie nie boje. W spacerowce bedzie w pasach a w gondoli to nie wiem co taki szkrab musialby robic zeby wypasc z takiego wozka.
karola
skoro go prónowałaś i asuje to bierz, wygląda fajnie
my sie niby zdecydowaliśmy a mąż sie ociąga z zamówieniem już takim ostatecznym już tydzień.
dziuba gratuluję udanego zakupu !!
Karola wózek wizualnie bradzo fajny, wygląda też na solidny,cena przystępna. W Łodzi nie spotkałam tego modelu ale patrząc na zdjęcie to bym się nad nim zastanowiła.
Ja nowego wózka też nie piorę, tak jak większość dziewczyn wystawiam na balkon i wietrzę :-)
Dzieki Dziewczyny, co do wagi to z gondola waży 14 kg - czyli nie ma tragedii . W sumie jesteśmy zmotoryzowani , mieszkamy w domku wiec dzwiganie po schodach nie jest konieczne.
Widzę jeszcze , że polecacie dziewczyny ten wózek Jedo i moze jeszcze się nad nim zastanowie. Zawsze lepiej posłuchac sprawdzonych opinii
dziuba sliczna masz core a wozek, faktycznie chyba bedziesz musiala nowy kupic albo grafik ustalic kiedy lalki a kiedy Milenka go bedzie mogla uzywac
ja się wypadnięcia aż tak nie boje, bardziej tego że będzie dziecko latało podczas jazdy na wszystkie strony. Chodzi mi głównie o wysokie krawężniki,, krzywe chodniki, kostkę. koło mnie nie jest z tym za ciekawie. Chyba pojade jszcze raz nanie popatrzyć. Koleżanka mieszka obok i ma na wahaczach jest zadowolona jak narazie.
S
sińka
Gość
asiu miałam Bartatinę na pasach, rewelacja bo można bujać dziecko do spania ( tylko ciężko potem odzwyczaić), maluch wcale nie lata podczas jazdy, prowadzi się tak samo jak na wahaczach,mam porównanie bo sąsiadka ma teraz taki i jak go prowadziłam to nie czułam różnicy.
Dziuba śliczną masz córcie:-) a kiedy to takiej pokaznej gromadki się dorobiła hihi??? moja też wczoraj w wózku swoją dzidzie woziła po salonie
Dziuba śliczną masz córcie:-) a kiedy to takiej pokaznej gromadki się dorobiła hihi??? moja też wczoraj w wózku swoją dzidzie woziła po salonie
Dziuba śliczna cora!!!:-)
A kolekcja barbie fiu fiu moja ma troche mniejsza, ale chyba niewiele;-)
Wozki świetne widZe ze juz tylko nieliczna garstka nie ma w tym ja.
Tzn. my napewno bierzemy transportera tylko juz sama nie wiem czy fioletowego czy czarnego. Podejrzewam ze decyzje podejmę zależnie od humoru w danym dniu
A kolekcja barbie fiu fiu moja ma troche mniejsza, ale chyba niewiele;-)
Wozki świetne widZe ze juz tylko nieliczna garstka nie ma w tym ja.
Tzn. my napewno bierzemy transportera tylko juz sama nie wiem czy fioletowego czy czarnego. Podejrzewam ze decyzje podejmę zależnie od humoru w danym dniu
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Dziuba wymiekłam ile lalek ma córka.U nas sporo lalek dziewczynki zmaltretowały i wiekszośc straciło włosy a i jeszcze piesek też kilka dopadł.U nas królują pet shopy.U mnie to dziewczynki zamiast lalek to przymierzały siebie do wózka ;-)
miki_czchow
Fanka BB :)
Agusia ja też mam jedo fyn 4 ds w kolorze 185 - kolor jest identyczny jak na stronie i z wózka jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.
Dziuba Twoja mała urocza, a wózek naprawdę pojemny
Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych zakupów!
Dziuba Twoja mała urocza, a wózek naprawdę pojemny
Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych zakupów!
reklama
Agusia ja też mam jedo fyn 4 ds w kolorze 185 - kolor jest identyczny jak na stronie i z wózka jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.
A masz go może złożony? Jak tak to czy mogłabyś wrzucić fotki, bo nad tym kolorem właśnie się zastanawiam.