reklama
S
sińka
Gość
Tofilesia,Miki bryczki super oby dobrze sie prowadziły:-)
Ania no miał byc fiolet i jest fiolet dzis zakupilismy komplet:-)
Z tym czarnym cos mi sie chwile wydziwialo, ale A. zdecydował ze fiolet ladniejszy i mi tez bardziej sie podoba. A fotelik bedzie czerwony:-)
Na razie czeka sobie wozio do odbioru w magazynie sklepu, co by nam chatki nie zagracac:-)
Z tym czarnym cos mi sie chwile wydziwialo, ale A. zdecydował ze fiolet ladniejszy i mi tez bardziej sie podoba. A fotelik bedzie czerwony:-)
Na razie czeka sobie wozio do odbioru w magazynie sklepu, co by nam chatki nie zagracac:-)
aniawos
Fanka BB :)
no to super, gratuluję zakupu.
zamówiłam już oistatecznie wózek, jak bym na męża czekała aż to zrobi to by mała zaczela prędzej chodzić. On ma czas przeciez na to a wózek w ciągu 2-3 dni będzie. i co wyszło na moje na stanie prawie nic nie ma i trzeba czekac ok 2 tyg. No nic nie zrobie.
Ale przynajmniej jest taki jak chciałam kolor 124 freeline czyli taki jaki od początku chciałąm, brudzić sie będzie ale trudno, podoba mi się i już
no i jednak na pasach i a alu ramą.
trzymajcie kciuki żeby przyszedł jak najszybciej
Ale przynajmniej jest taki jak chciałam kolor 124 freeline czyli taki jaki od początku chciałąm, brudzić sie będzie ale trudno, podoba mi się i już
no i jednak na pasach i a alu ramą.
trzymajcie kciuki żeby przyszedł jak najszybciej
ja mam kolorek 124 i wcale się nie brudzi (no może bardziej materiał w spacerówce jak Zuza zaczeła jesc w wózku :-)dobry wybór, gratulujeno to super, gratuluję zakupu.
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Gratuluje wózkowych zakupów:-)
Ja się ciągle zastanawiam, a czasu coraz mniej...jestem chociaż zdecydowana na 2 typy, tylko teraz musze wybrac ten jeden....a Wy który byście wybrały??? wiem na pewno że chcę czerwony:-)
ten:
WÓZEK PLANET GONDOLA+SPACEROWKA POMP KOLA OKAZJA! (1757483507) - Aukcje internetowe Allegro
czy ten:
Wózek Głęboki SKYLINE SIMPLY |12''| NEW 2011 (1764763452) - Aukcje internetowe Allegro
Ja się ciągle zastanawiam, a czasu coraz mniej...jestem chociaż zdecydowana na 2 typy, tylko teraz musze wybrac ten jeden....a Wy który byście wybrały??? wiem na pewno że chcę czerwony:-)
ten:
WÓZEK PLANET GONDOLA+SPACEROWKA POMP KOLA OKAZJA! (1757483507) - Aukcje internetowe Allegro
czy ten:
Wózek Głęboki SKYLINE SIMPLY |12''| NEW 2011 (1764763452) - Aukcje internetowe Allegro
Gratuluje wózkowych zakupów:-)
ten:
czy ten:
ten drugi mi się bardziej podoba
reklama