reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

Tofilesia, wózio super :-) mam taki sam :-) tylko inny stelaż, ale jestem bliska by ten stelaż też nabyć na dużych kółkach - zobaczymy...

reklama
Ania no miał byc fiolet i jest fiolet dzis zakupilismy komplet:-)
Z tym czarnym cos mi sie chwile wydziwialo, ale A. zdecydował ze fiolet ladniejszy i mi tez bardziej sie podoba. A fotelik bedzie czerwony:-)
Na razie czeka sobie wozio do odbioru w magazynie sklepu, co by nam chatki nie zagracac:-)

zamówiłam już oistatecznie wózek, jak bym na męża czekała aż to zrobi to by mała zaczela prędzej chodzić. On ma czas przeciez na to a wózek w ciągu 2-3 dni będzie. i co wyszło na moje na stanie prawie nic nie ma i trzeba czekac ok 2 tyg. No nic nie zrobie.
Ale przynajmniej jest taki jak chciałam kolor 124 freeline :) czyli taki jaki od początku chciałąm, brudzić sie będzie ale trudno, podoba mi się i już :)
no i jednak na pasach i a alu ramą.
trzymajcie kciuki żeby przyszedł jak najszybciej :)

Gratuluje wózkowych zakupów:-)

Ja się ciągle zastanawiam, a czasu coraz mniej...jestem chociaż zdecydowana na 2 typy, tylko teraz musze wybrac ten jeden....a Wy który byście wybrały??? wiem na pewno że chcę czerwony:-)

ten:
WÓZEK PLANET GONDOLA+SPACEROWKA POMP KOLA OKAZJA! (1757483507) - Aukcje internetowe Allegro

czy ten:
Wózek Głęboki SKYLINE SIMPLY |12''| NEW 2011 (1764763452) - Aukcje internetowe Allegro

ten drugi mi się bardziej podoba

reklama