reklama
Asia gratuluje zakupu, no tylko żebyś teraz poczekała na ten wózek- nie wypakowuj się za szybko :-)
mam nadzieje ze mala się nie pośpieszy bo bedzie tylko w domu siedziec
miki_czchow
Fanka BB :)
Asia gratuluję zakupu i trzymam kciuki żeby szybko doszedł do Ciebie.
Madzik mi ten drugi się bardziej podoba
Madzik mi ten drugi się bardziej podoba
Gratuluje wózkowych zakupów:-)
Ja się ciągle zastanawiam, a czasu coraz mniej...jestem chociaż zdecydowana na 2 typy, tylko teraz musze wybrac ten jeden....a Wy który byście wybrały??? wiem na pewno że chcę czerwony:-)
ten:
WÓZEK PLANET GONDOLA+SPACEROWKA POMP KOLA OKAZJA! (1757483507) - Aukcje internetowe Allegro
czy ten:
Wózek Głęboki SKYLINE SIMPLY |12''| NEW 2011 (1764763452) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi ładniejszy
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja jak patrzyłam na ten pierwszy wózek w linku to przypominał mi mój pierwszy wózek jak byłam z Julką w ciąży i to była totalna porażka bo był straszliwie cięzki bo stelaż był metalowy.
ten drugi zdecydowanie fajniejszy.
ten drugi zdecydowanie fajniejszy.
Anisen
kochamy Cię mocno
dziewczyny szukam takiej dostawki:
Dostawka Buggypod Smorph2
Najlepiej używanej bo cena nówki jest kosmiczna - 500zł. Jakby któraś wiedziała o kimś kto chce sprzedać takie cudo to chętnie wezmę namiar. Niestety na np allegro same nóweczki.
Dostawka Buggypod Smorph2
Najlepiej używanej bo cena nówki jest kosmiczna - 500zł. Jakby któraś wiedziała o kimś kto chce sprzedać takie cudo to chętnie wezmę namiar. Niestety na np allegro same nóweczki.
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
O kurde pierwsz raz coś takiego widzę.Oj bedzie pewnie ciężko wyłapać używaną.