reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

mam do was pytanie
ja już pisałam zdecydowałam się na roana marite i poluje na jakąś okazje

ale zamiast tego znalazłam roana rocco za 300 zł z mojego miasta w wersji 3 w 1 WÓZEK wielofunkcyjny Roan Rocco 3w1 Wrocław
wygląda całkiem nieżle, tylko czy on bardzo się różni od marity?
ma ktoś jakieś doświadczenia z tym wózkiem?

reklama
sińka ja kupiłam czarny, w sumie to od razu wiedziałam że chce czarny :-)tylko chcę dokupić torbe do niego ale jakoś mi sie mutsy torba nie podoba i chyba kupie jakąś inna:-p
a fotelik kupie zielony albo turkusowy :-)

mi też bardzo podobają sie czarne. Gdybym miała chłopaka to miałabym właśnie czarny wózek :p

mam do was pytanie

ale zamiast tego znalazłam roana rocco za 300 zł z mojego miasta w wersji 3 w 1 WÓZEK wielofunkcyjny Roan Rocco 3w1 Wrocław
fajnie wygląda. nie wiem czym się różnią. może umów się z kobietką i obejrzyj na żywo :)

bebzonik przeciez dziewczynka tez moze miec czarny wozek nie jest nigdzie napisane ze nie moze miec:p:) wiec jak ci sie podoba to co za problem:) ja od razu chcialam czarny wozek jak jeszcze nie wiedzialam ze mam chlopca w brzuchu :)

Ostatnia edycja:
witam i przepraszam ze wtrącam sie w wasz wątek:tak:
jestem mamą "wrzesień 2010"
i mam do sprzedania wózek X-Lander XA model 2010,w stanie idealnym po mojej córce która ogólnie nie toleruje wózków,rowerków itp rzeczy dllatego też chce sprzedać cały zestaw bo szkoda mi aby sie kurzył,osoby zainteresowane prosze o priv lub nr gg 9888564
pozdrawiam

mam do was pytanie

Mnie się wydaje, że one są trochę niższe od Marity. My mamy roan marita po Adasiu i bardzo, ale to bardzo zadowolona jestem z tego wózka i nie zamieniłabym go na żaden inny. Wejdź na stronę producenta i poczytaj wymiary itd :-)

e: za 300 zł, widać po zdjęciach, że zadbany - opłaca się :-)

Mnie się wydaje, że one są trochę niższe od Marity. My mamy roan marita po Adasiu i bardzo, ale to bardzo zadowolona jestem z tego wózka i nie zamieniłabym go na żaden inny. Wejdź na stronę producenta i poczytaj wymiary itd :-)

e: za 300 zł, widać po zdjęciach, że zadbany - opłaca się :-)

no ja byłam zdecydowana na marite w 100 % ma wszystko co potrzebuje i do tego strasznie mi się podoba.
Ale temu rocco nic w sumie nie brakuje z marity a dodatkowo ma wywietrznik w budce i większy zakres regulacji rączki. A reszta wymiarów jest bardzo podobna. Tylko z wyglądu mi się mniej podoba, ale za tą cene to chyba to przeboleje. Za podobny zestaw marity bym musiałą z 2 rayz więcej dać.

reklama
My tak jak Bluetooth zdecydowaliśmy się na Jedo, miałam tylko dylemat czy Bartatina czy Fyn 4ds, ostatecznie kupiliśmy ze skrętnymi kołami, stoi furka w pokoju i cieszy oko :-D

I ja dołączam do użytkowników Jedo :-) U nas fyn 4ds, w kolorze 185. Jak tylko przyszedł to złożyliśmy go i testowaliśmy po mieszkaniu - ale mąż był skłonny wybrać się na spacer :-p Nie wyobrażam sobie mieć wózka bez skrętnych kół, chociaż tym też chyba kilka razy bez malucha będę musiała się przejechać żeby nabrać wprawy, bo za wcześnie się do zakrętów składam i wszystkie futryny w domu bym poobijała, a mąż mi tłumaczy, to musisz jak tirem się składać :-) Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już o wiele spokojniejsza, bo wózek to był mój dylemat nr 1.