reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
nie wiem czy juz tu pisałam, w kazdym razie mam do sprzedania Teutonie Spirit S3 2w1
Wózek jest w stanie idealnym, w razie zapraszam na priv

Madzia i ja kciuki trzymam!! :-)

Dziuba bardzo ładny ten wózek, super wygląda, szkoda, że nie ma jego wagi podanej itd :-) ale Ty już pewnie to posprawdzałaś :-)
Trochę te przednie kółka jednak jak dla mnie są za małe :-) ja wolę duże ;-) ale może to z przyzwyczajenia.... :-)

zastanawiam się też nad Maxi Cosi Mura, biorę pod uwagę też ten z linka albo Urban Rider, teraz już tylko sprawdzam oferty i czekam na jakąś okazję. Mogę też odkupić od znajomych Quinny Buzz 4, ale bym tylko gondolki raczej używała, bo te kubełkowe siedziska jakoś do mnie nie trafiają. A z tych wszystkich Buzz najlżejszy. Kurde no bądź tu mądry...

reklama