reklama
Magda
ja szukałam wózka i znalazłam taką i pomyślałam że może cię zainteresuje
gondola Navetta do wózka Peg Perego Wrocław • Ogłoszenia Tablica.pl
ale widze ze znalazłaś pasująca to życze powidzenia w licytacji. Może napisz do sprzedającego że bierzesz odrazu i czy sie nie zgadza, czasami idą na to.
ja szukałam wózka i znalazłam taką i pomyślałam że może cię zainteresuje
gondola Navetta do wózka Peg Perego Wrocław • Ogłoszenia Tablica.pl
ale widze ze znalazłaś pasująca to życze powidzenia w licytacji. Może napisz do sprzedającego że bierzesz odrazu i czy sie nie zgadza, czasami idą na to.
sylwia8708
Fanka BB :)
Magda trzymam kciuki, poobserwuj sobie ilość wyświetleń jak na razie to chyba oglądalność mała i oby tak było do końca :-)
Madzia masz szansę, same Navetty to nie bardzo chodliwy towar, większość też dopasowuje sobie kolorystycznie, więc tym bardziej mam nadzieję że Ci się uda!!
laski a co myślicie o tym??
Windoo Piezas Bebe confort oxygen cream Gondolka (1695525993) - Aukcje internetowe Allegro
Windoo Piezas Bebe confort oxygen cream Gondolka (1695525993) - Aukcje internetowe Allegro
Madzia i ja kciuki trzymam!! :-)
Dziuba bardzo ładny ten wózek, super wygląda, szkoda, że nie ma jego wagi podanej itd :-) ale Ty już pewnie to posprawdzałaś :-)
Trochę te przednie kółka jednak jak dla mnie są za małe :-) ja wolę duże ;-) ale może to z przyzwyczajenia.... :-)
Dziuba bardzo ładny ten wózek, super wygląda, szkoda, że nie ma jego wagi podanej itd :-) ale Ty już pewnie to posprawdzałaś :-)
Trochę te przednie kółka jednak jak dla mnie są za małe :-) ja wolę duże ;-) ale może to z przyzwyczajenia.... :-)
zastanawiam się też nad Maxi Cosi Mura, biorę pod uwagę też ten z linka albo Urban Rider, teraz już tylko sprawdzam oferty i czekam na jakąś okazję. Mogę też odkupić od znajomych Quinny Buzz 4, ale bym tylko gondolki raczej używała, bo te kubełkowe siedziska jakoś do mnie nie trafiają. A z tych wszystkich Buzz najlżejszy. Kurde no bądź tu mądry...
miki_czchow
Fanka BB :)
Mnie się bardzo podoba
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Madzia masz szansę, same Navetty to nie bardzo chodliwy towar, większość też dopasowuje sobie kolorystycznie, więc tym bardziej mam nadzieję że Ci się uda!!
ja będe miała taka gondolę tylko inny kolor. waży 6 kg