reklama
Ja wybrałam Tako Jumper X. Ogladałam na żywo i odpowiada mi. Cena też atrakcyjna bo trzyfunkcyjny kosztuje 1270 zł, do tego jeszcze wybrać dodatki i można śmigać ;-) Koloru jeszcze nie wybrałam, ale raczej ciemny bo to zawsze mniej widać brud :-)
miki_czchow
Fanka BB :)
troche sie boje, ze nie bedziemy mieli go gdzie postawic Wyjdzie w praniu....
Jak jest złożony stelaż i każda część osobno to nie zajmuje tak bardzo dużo miejsca, a kiedyś jak już wózek będzie w użyciu to gdzie go będziesz trzymać?
Nie wiem jeszcze dlatego czekam z niecierpliwoscia na to az w koncu bedziemy go mieli w domu bo trzeba bedzie rozne wersje wyprobowac. Licze pocichu ze zlozony wozek zmiesci sie do naszej malej kanciapy przy drzwiach wyjsciowych. Jest dluga ale waska wiec nie wiem czy na szerokosc wozek wejdzie. Jesli tak, to problem mamy z glowy. Jesli nie, to stelaz bedzie w kanciapie a gondola w sypialni byc moze na podlodze.
miki_czchow
Fanka BB :)
na pewno go gdzieś upchniesz, nie ma się co martwić na zapas ;-)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
włąśnie znalazłam na allegro aukcje z gondolą do mojego pegperego w takiej samej kolorystyce co spacerówka
Jeeeejku żeby mi się udała ta transakcja
peg-perego - gondola NAVETTE + osłonka - łóżeczko (1693570246) - Aukcje internetowe Allegro
peg-perego - gondola NAVETTE + osłonka - łóżeczko (1693570246) - Aukcje internetowe Allegro
włąśnie znalazłam na allegro aukcje z gondolą do mojego pegperego w takiej samej kolorystyce co spacerówka
Trzymam kciuki za wygranie aukcji
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No idealnie ten!!!
I ta cena
Tak sie podekscytowałam że nie wiem co
Jeszcze męża muszę poinformować bo okazja nie ziemska i drugiej pewnie nie będzie
I ciekawa jestem czy inni chętni będą
Poprostu w szoku byłam że się znalazła taka aukcja na allegro!!!
Piekniej by być nie mogło
I ta cena
Tak sie podekscytowałam że nie wiem co
Jeszcze męża muszę poinformować bo okazja nie ziemska i drugiej pewnie nie będzie
I ciekawa jestem czy inni chętni będą
Poprostu w szoku byłam że się znalazła taka aukcja na allegro!!!
Piekniej by być nie mogło