reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

misiako fajny ten wózeczek, tylko ta spacerówka jakaś dziwna...
ola te boldery rzeczywiście skrzypią, moja znajoma miała i też skrzypiał, ale może dodatkowe śrubki pomagają:tak:

reklama
Ania - wydaje Ci się, bo nie ma budki na zdjęciach :-D

my wciąż obstawiamy Urban Ridera, ale co to wyjdzie to sama nie wiem, coś czuję że prędzej urodzę, S będzie sam kupował wózek... nie ma jak zdecydowanie!

Ania ta spacerowka wyglada dziwnie bo na zdjęciu jest bez budki ;-)

Dziuba moze to faktycznie jest dobre wyjście zwalić odpowiedzialność na męża a potem mu wypominac ze nie taki kupil:-D

misiako to pewnie dlatego..a w ogóle śniłaś mi się dzisiaj:-ptzn. wyglądałaś na pewno inaczej niż w realu, ale wiedziałam, że Ty to Ty:rofl2:

Ania to musiałaś mieć koszmary haha mi sie też czasem ktoś śni, że wygląda inaczej ale wiem że to ta osoba;-)

Ostatnia edycja:
U nas tez juz zdecydowane i nawet zamowiony Jedo Bartatina Alu Plus. W drugiej polowie lipca powinnismy go odebrac.
Co prawda wlasciciej sklepu chcial nas do roana marity przekonac ale dla mnie on jest za bardzo plastikowy i do tego ten kosz metalowy na dole wozka, ktory wedlug mnie do niczego sie nie nadaje totalnie mnie odstrasza. Na szczescie przyszla babka co nas ostatnio obslugiwala bo szef musial gdzies pojsc i powiedziala ze tez by go nie wziela z wielu powodow wiec stanelo na Jedo tak jak planowalismy :-)

A ja jednak zostaje przy Mutsy transporterze, pierwszy który chciałam i juz nie zmieniam:-)ma soje wady jak każdy ale za to jest lekki co jest dla mnie bardzo ważne.

reklama
Mnie również podobał się Mutsy Transporter. Niestety cena mnie troszkę odstraszyła.. :/ Gdyby jakieś 2 lata temu byłoby mnie stać to bym kupiła :D