reklama
kostuska125
Zaciekawiona BB
misiako ja chciałam 4rider ale jestem niska i mi raczka od niego nie pasuje bo muszę mieć na samy dole a wtedy jest nie wygodnie bo jest bardzo blisko gondoli i ciężko mi się prowadzi...
ja już zamówiłam transportera na stronie Pati i Maks: sklep dla dzieci zabawki dla niemowląt foteliki samochodowe wózek spacerowy meble dziecięce jest akurat w promocji tylko osobno fotelik ja chce mutsy traveller kosztuje 600zl ale jest wygodnieszy od maxi cosi bo bobas moze sobie lezec lub siedziec
ja już zamówiłam transportera na stronie Pati i Maks: sklep dla dzieci zabawki dla niemowląt foteliki samochodowe wózek spacerowy meble dziecięce jest akurat w promocji tylko osobno fotelik ja chce mutsy traveller kosztuje 600zl ale jest wygodnieszy od maxi cosi bo bobas moze sobie lezec lub siedziec
A my zamówiliśmy Tako Capitva
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=393
Tylko zastanawiam się czy nie za barzdo chłopięcy dla córci. Ale wszystkie kocyki do wózka mam błękitne po pierwszej córci więc taki musiałam wózek kupić
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=393
Tylko zastanawiam się czy nie za barzdo chłopięcy dla córci. Ale wszystkie kocyki do wózka mam błękitne po pierwszej córci więc taki musiałam wózek kupić
Ostatnia edycja:
S
sińka
Gość
misiako ja chciałam 4rider ale jestem niska i mi raczka od niego nie pasuje bo muszę mieć na samy dole a wtedy jest nie wygodnie bo jest bardzo blisko gondoli i ciężko mi się prowadzi...
ja już zamówiłam transportera na stronie Pati i Maks: sklep dla dzieci zabawki dla niemowląt foteliki samochodowe wózek spacerowy meble dziecięce jest akurat w promocji tylko osobno fotelik ja chce mutsy traveller kosztuje 600zl ale jest wygodnieszy od maxi cosi bo bobas moze sobie lezec lub siedziec![]()
czytałam o tym foteliku nie najlepsze opinie, moze poszperaj i zobacz bo z tego co pamiętam ludzie narzekali,że ciężki, niewygodny. Ale wiadomo każdy ma inne oczekiwania.
kostuska z tego co wiem to i tak nie jest zalecane aby bobas lezal w takim foteliku wiecej niz 1,5 godziny wiec dla mnie to ze moze w nim lezec nie jest najwazniejsze. Duzo bardziej istotne jest to czy jest bezpieczny podczas jazdy samochodem, bo przynajmniej my glownie po to go kupilismy. Zwrocilabym wiec na Twoim miejscu bardziej uwage na bezpieczenstwo niz na wygode w tej sytuacji tym bardziej, ze dziecko w foteliku bedzie podrozowalo pewnie tak do 1,5 roku a wtedy wazniejsze jest czy fotelik jest wytrzymaly. My mamy römera i jak na razie jestem zadowolona. Zobaczymy w praniu jak bedzie sluzyl.
też słyszałam że te Travellery mają nie najlepsze opinie, ale wiadomo, każdy chce czegoś innego, tak naprawdę najwyższe noty w testach zderzeniowych mają tylko dwa modele, oba kosztują ok. 1500zł, a dziecko w tych 0-13kg jeździ max rok, moja Martyna miała pół roku jak się przesiadła na większy fotel, a teraz będziemy upinać dzieci w te ciasne pasy z małych fotelików całą zimę, na pewno nie każde to wytrzyma i część z nas będzie wymieniać foteliki już na wczesną wiosną, więc jak dla mnie szkoda kasy tyle, tym bardziej na nowy...
kostuska125
Zaciekawiona BB
ja ten fotelik i tak bede uzywac zapewne tak z 7 miesiecy bo jak sie pytalam w sklepie to od 7 miesiecy dziecko moze miec juz ten wiekszy fotelik. a opinii na temat tego fotelika nie czytalam bo i tak każdy ma inne zdanie jednemu pasuje a jednemu nie,wiec sama sie przekonam jak go kupie. a z zakupu transportera jestem zadowolona jak do tej pory nie jest ciezki jak sie zlozy to malo miejsca zajmuje po domu jezdzi sie ok ale to i tak wyjdzie pozniej jak juz bede spacerowac po dworze...
S
sińka
Gość
Jasne, ze wszystko w praniu wychodzi. My Ewe przesadziliśmy do wiekszego fotelika jak miała 9 miesięcy ale to od wagi dziecka zależy bo to co już przodem się przypina są od ok 9kg a moja zawsze była szczuplutka, są dziedzi które wcześniej mogą jezdzić. Są też foteliki od 0-niepamiętam ilu ale takie co najpierw tyłem potem przodem się montuje i wyglądają jak te póznieje foteliki więc wystarczy jeden kupić ale ponoć jest z nimi problem przy montowaniu pasów.
Za pierwszym razem kupiliśmy fotelik Deltima jakiś taki tani ale nie okazał się trafny, teraz szukam i już sama nie wiem.
kostuska a jaki masz kolor transportera? bo ja chce albo czarny albo brązowy.
Za pierwszym razem kupiliśmy fotelik Deltima jakiś taki tani ale nie okazał się trafny, teraz szukam i już sama nie wiem.
kostuska a jaki masz kolor transportera? bo ja chce albo czarny albo brązowy.
reklama
kostuska125
Zaciekawiona BB
sińka ja kupiłam czarny, w sumie to od razu wiedziałam że chce czarny :-)tylko chcę dokupić torbe do niego ale jakoś mi sie mutsy torba nie podoba i chyba kupie jakąś inna
a fotelik kupie zielony albo turkusowy :-)

a fotelik kupie zielony albo turkusowy :-)