reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o szyjce macicy

reklama
lindsay pisze:
ina07 czy ta wkładkę kupiłas w aptece czy dał Ci ja gin ? sama bym chetnie z takiej skorzystała, bo nie wiem co to ze mnie wypływa.
patka a no-spa to na co ? mnie gin kazał odstawic wszystkie leki, a no-spe brac sporadycznie. ale szczerze powiedziawszy bez niej to bym chyba sie zapłakała przez ostatni weekend
Lindsay właśnie ta no-spa niby rozkurczowo razem z magnezem. Biorę i się narazie nie stawiam bo brzuszek u mnie jak u Karen twardy i pobolewa. A trochę jeszcze mogłabym wytrzymać, coby małemu dać czas na podrośnięcie.
A o tych wkładkach słyszałam, że są do kupienia w aptece, tylko czasem fałszują wynik bo barwią się, a to co z nas wypływa nie musi być wodami płodowymi i dlatego nie należy im ufać w 100%

mnie już nawet nospa nie pomaga..po czwartkowej wizycie przezyłam istny szok..zakaz poruszania i fenoteral 3 razyna dobę.. Nawet wycieczka do toalety konczy się twardą kulką szyjka skróciła mi się o 50%..

Widzę, że Wy też macie ochotę na colę, ja stram sie pić jak najmniej, ale w okresie ciąży bardzo smakuje..
mi szczególnie z lodem..

reklama
Do góry