reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o szyjce macicy

Ina Twoj stresik jest zrozumialy, ale spokojnie, juz nie raz sie u nas tutaj okazalo, ze zamartwianie nic dobrego nie przynioslo ;)
Magda ma racje, popatrz na JOlika i Tymka, a u CIebie nawet wody nie sa jeszcze stwierdzone........a na kiedy Ty masz termin, bo nie ma suwaczka u Ciebie :(

reklama
no to bedzie spokojniej u Ciebie, do 26 to jeszcze sporo czasu,ale oby te 3 tygodnie jeszcze spokojnie Ci przelecialy ;)

No ja tez po wizycie u gina, chyba ostatniej już...
Jak weszłam do niego to oczy postawił: Pani tutaj, a ja myślałem ze już z dzidzią na rękach?
Szyjkę mam długą, rozwarcie na jeden palec i lekarz nie przewiduje porodu w najbliższym tygodniu i mam
jechać do szpitala na KTG, może w środę się wybiorę??!! A poza tym wszystko OK.

malgosia_76 biorę nospę z zaleceń lekarza nie na własną rękę, także chyba wie co robi...mam nadzieję.Pierwszy dzień bez nospy a ja mam brzuch jak skała...wcześniej też taki był ale szybciej się odprężał np kiedy się położyłam, teraz skała cały czas :( ale jak mam już nie brać to nie biorę tej nospy tylko magnez

Ja też jednak mam brać no-spę i magnez, dokładnie jeszcze tydzień. Ale szyjka moja się uspokoiła nieco i narazie jest ok.
Zatem wizytę miałam pocieszającą (jeśli nie liczyć palanta z poczekalni).

ina07 czy ta wkładkę kupiłas w aptece czy dał Ci ja gin ? sama bym chetnie z takiej skorzystała, bo nie wiem co to ze mnie wypływa.
patka a no-spa to na co ? mnie gin kazał odstawic wszystkie leki, a no-spe brac sporadycznie. ale szczerze powiedziawszy bez niej to bym chyba sie zapłakała przez ostatni weekend

Lindsay,
Mój Gin twierdzi, że lepiej wypić kieliszek czerwonego wina, niż no spe brać. Tak robię ;D
Ale z leków to tylko vit przyjmuję i ten straszny sorbifer :p

No właśnie mnie też niepokoją upławy, nie-upławy, nie wiem co to ale wypływa to ze mnie w sporych ilościach.Nie przez cały dzień tylko w ciągu jednej chwili...jest to przeźroczyste i wodniste

reklama
ja bez no-spy przez ostatni weekend to byłabym gotowa popełnić samobójstwo. na szczescie biore sporadycznie.
Małgosiu czy przed porodem brzuch moze byc twardy ? Juz rodziłaś... Mam taki kamien, ze strach..

Do góry