Mart81
Fanka BB :)
Amen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i dziękuję Ci bardzo za tą odpowiedź :-). Dla mnie to było logiczne, ale jednak co słowo fachowca to słowo fachowca . I jest to dowód na to, że facet sieje panikę i straszy naciągając fakty.Lewek pisze:Dzag jak sama nazwa wskazuje to nie to samo. Lek dostajacy sie do krwioobiegu winien byc bezpieczny dla naczyn krwionosnych oraz narzadow gdyz dociera do nich natychmiastowo. Zastrzyk domiesniowy jest lagodniejszy przeznaczony glownie dla substancji o niewodnistym charakterze czyli żeli itp a takze substancji ktore sa drazniace dla blony naczyn krwionosnych.
Lewek ja się dopiero w ciąźy po badaniach krwi dowiedziałam że przechodziłam zakażenie cytomegalowirusem niewiem czy to prawda ale podobno jest to groźne dla dziecka jeśli bym chorowała w ciąży a ja byłam chora pare lat wcześniej nawet niewiem kiedy. Czy to prawda??
pamelcia, a jakie miałaś wynik IgM i IgG? żeby dowiedzieć się czy zakażenie jest aktualne musiałabyś zrobić awidność przeciwciała IgE utrzmuje się jeszcze czasami wiele lat pomimo, że nie ma już dawno aktywnego wirusa.
Na toxo i CMV można ponownie zachorować ale nie jest to już rak groźne dla rozwijającego się płodu.