martina969
Filipowa mama
bardzo Ci dziękuję za info. Co do Rydygiera jestem już coraz bardziej przekonana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda, też miałam krzyżowe. I już myślałam, że nic gorszego mnie nie spotka... myliłam się. Masaż szyjki o w dooopę jeżaaaa.nikomu nie życzę bóli krzyzowych... jest to taki ból że nie czujesz nic innego tylko jakby ktos wbijał kołki w całe plecy...
Ty to jesteś dobraPisałyście gdzieś tam o humorach na sali porodowej. Uwierzcie ja sobie jaja robiłam cały czas, nawet w momencie już kulminacyjnym.
Kilka lat temu słynna była pewna Somalijka, której całe życie opisane jest w powieści "Kwiat pustyni". Była nawet w "Rozmowach w toku". Słuchajcie położna mi kosi trawniczek znaczy goli psiochę, a ja do niej żeby mnie czasem nie obrzezała jak to robią z dziewczynkami w Somalii. Załapała o co chodzi bo to była głośna sprawa pewnej modelki o miedzynarodowej karierze. A ja mogłam pomyśleć trochę bo faktycznie tak zaczęła się śmiać, że o mało mi łechtaczki nie obcięła. Rany co tam się działo, mimo, że bolało.... hihihi
Tym razem pewnie będzie tak samo, bo u mnie nic normalnie się nie dzieje.
Ty to jesteś dobra