- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magda102
Fanka BB :)
Z tym uzupełnianiem to by było ok gdyby teraz sam urodził drugie dziecko, skoro pierwsze wyciskałam z siebie ja. Byłoby fair
Kamil już niezły aparat... nawet małego buziaka nie możemy sobie dać bo zaraz wali teksty typu: O jeeenyyyy możecie tego nie robić przy mnie?
Albo ostatnio zasłyszany w bajce: "możecie przestać wysysać sobie twarze?"
Kamil już niezły aparat... nawet małego buziaka nie możemy sobie dać bo zaraz wali teksty typu: O jeeenyyyy możecie tego nie robić przy mnie?
magda102
No masz. Może był niezłym aparatem, ale partnerem do doopy...
Ja wymiękam dziś, mam taki humor, że masakra. A nic nie piłam, nic nie brałam...
Dziś tłumaczyłam Kamilowi co to jest worek mosznowy.... w pewnym momencie nie wytrzymałam i mówię: to z przodu to jest penis (no tak), a teraz... to na czym wygodnie sobie Twój penis leży i śpi jak na poduszce to jest właśnie worek mosznowy....
Bo my się dziś fachowo uczyliśmy
A na koniec było tak: już pominę "odbyt" sam w sobie.... chłopcy mają penisy, dziewczyny nie... co mają dziewczyny? - odbytnicę -
To, że wszyscy mają odbyt to wiadome, ale dla Kamila odbytnica to już co innego
Jak tak dalej pójdzie to szybciej urodzę niż się spodziewam
Ja wymiękam dziś, mam taki humor, że masakra. A nic nie piłam, nic nie brałam...
Dziś tłumaczyłam Kamilowi co to jest worek mosznowy.... w pewnym momencie nie wytrzymałam i mówię: to z przodu to jest penis (no tak), a teraz... to na czym wygodnie sobie Twój penis leży i śpi jak na poduszce to jest właśnie worek mosznowy....
Bo my się dziś fachowo uczyliśmy
A na koniec było tak: już pominę "odbyt" sam w sobie.... chłopcy mają penisy, dziewczyny nie... co mają dziewczyny? - odbytnicę -
To, że wszyscy mają odbyt to wiadome, ale dla Kamila odbytnica to już co innego
Jak tak dalej pójdzie to szybciej urodzę niż się spodziewam
aldonta
Aga ja jestem porąbana
Wiem, że to nie ten temat, ale....
Kiedyś miałam rozmowę kwalifikacyjną w pewnej placówce finansowej. Oczywiście gajer w prążki, teczka - nie torebka tylko taka teczko - torba jak mają urzędnicy, do tego koczek... No to wchodzę pewnym krokiem do tego gmachu, podchodzi do mnie bardzo elegancka kobieta w średnim wieku. Przywitałam się, przedstawiłam i mówię: Państwowa Inspekcja Pracy, chciałabym porozmawiać z kimś kompetentnym... Kobieta oczy w słup, ja za moment z usmiechem, że jednak przyszłam w sprawie pracy. A, że Dyrektor regionalny kogoś tam jeszcze przesłuchiwał, więc z tą Panią chwilę sobie pogawędziłyśmy, jak się okazało była to najważniejsza osoba w placówce. Moje wejście zrobiło na "szefostwie" ogromne wrażenie, jak również szybkość nawiązywania kontaktów... niestety musiałam zrezygnować ze względu na umowę, która mi nie odpowiadała. Szkoda mi było....
Ja mam ADHD i wiele innych schorzeń, które niegdyś były leczone tęgim laniem
dobre, aż se budzić zaczyna jak czytam Wasze posty.....
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dno masz. Może był niezłym aparatem, ale partnerem do doopy...
dziś tłumaczyłam kamilowi co to jest worek mosznowy.... W pewnym momencie nie wytrzymałam i mówię: To z przodu to jest penis (no tak), a teraz... To na czym wygodnie sobie twój penis leży i śpi jak na poduszce to jest właśnie worek mosznowy....
Bo my się dziś fachowo uczyliśmy :-d:-d:-d
a na koniec było tak: Już pominę "odbyt" sam w sobie.... Chłopcy mają penisy, dziewczyny nie... Co mają dziewczyny? - odbytnicę -
To, że wszyscy mają odbyt to wiadome, ale dla kamila odbytnica to już co innego :-d:-d:-d
jak tak dalej pójdzie to szybciej urodzę niż się spodziewam
madziamadzia
Magda potrafisz humor poprawić
magda aż sie popłakałam niezłego masz tego syna aparat niezła klasa, po kim taki po mamie czy tacie pewnie po trochu z każdegoZ tym uzupełnianiem to by było ok gdyby teraz sam urodził drugie dziecko, skoro pierwsze wyciskałam z siebie ja. Byłoby fair
reklama
N
nataliak
Gość
wracamy do tematu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.