dzwonilam wczoraj do poloznej chce ze tak powiem miec swoja polozna przy porodzie,aby pomogla ochronic krocza noi byla ze mna przez caly porod,i mam zadzownic do niej po weekendzie majowym i spotkamy sie i bedziemy uzgadniac szczegoly,mowial ze jezeli bedzie cos sie dzialo mam dzownic o kazdej porze dnia i nocy:-) bardzo sie ciesze i juz zaczynam sie mniej martwic o moj drugi porod:-)kobieta prowadzila nie jeden porod juz swrod moich znajomych i sa bardzo zadowoleni
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Komi przypomnij prosze gdzie rodziłaś?Warszawska?Bo jeśli na parkowej mnie nei przyjmą,wolałabym na W-wskiej rodzić.bo w PSK podobno syf ostry a W-wska odremontowana i ładna...tylko ten gronkowiec mnie straszy...nigdy nei wiadomo kiedy wyskoczy :-(
anusiak ja rodzilam w tym "syfie" i nie narzekam.:-) A jesli chodzi o warszawska to niedawno rodzila tam moja kolezanka i tam za krotko podali dziecku antybiotyk i wypuscili do domu. Po kilku dniach kolezanka musiala wrocic z dzieckiem spowrotem do szpitala i przez ten antybiotyk lezala dodatkowo jeszcze tydzien.
Ja uwazam ze i tak najwiecej zalezy od personelu jaki sie trafi:-)
w psk "syf" to tylko sale i tez nei syf boposciel czysta minut a zarazem plus ze 5 babek na sali a sale porodowe to sa lepsze niz na warszawskiej !! mowie bo w listopadzie lezalam i na warszawskiej a 2 tyg pozniej w Psk gdzie po 10h i tak zrobili cesarke ... personel super ... a tez zapieralam sie na poczatku zeby tam nie rodzic
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie Rydygier przede wszystkim kusi zzo Bo wolałabym mieć w zapasie taką ewentualność Dlatego proszę Cię nie zapomnij zapytać o te wymagane badania
we wszystkich szpitalach aby otrzymac zzo trzeba miec badania na ukl krzepniecia, ja nie mialam i dopiero mi pobrali krew na porodówce , tak to dostalabym zzo i moze byloby latwiej... takze nie zapomijcie sobie zrobic tych badań
magda102
Fanka BB :)
Cieszę się ogromnie. Ostatnio co chwilę coś wesołego się dzieje.aaaahahahaha aż się popłakałam ze smiechu
każda Twoja historia mnie rozbawia :-)
Kilka dni temu nawet miałam akcję w Carrefourze gdzie uruchomiłam bramkę przy kasie. Wiadomo wszystkie oczy zwrócone w moim kierunku.... Ochrona mnie zgarnęła do pokoju przetrzepań.... a facet był bardziej przerażony niż ja i co chwilę pytał czy się dobrze czuję
A propos porodu....
Chyba jednak z mojej Polanicy Zdrój nic nie wyjdzie. A tak chciałam tam rodzić. Jeśli po konsultacji kardio będą wątpliwości to pozostaje mi Wałbrzych. Kurde zupełnie w drugą stronę i 40km. Tam jest bardziej specjalistyczny szpital, gdzie w razie "w" mogą się zająć i dzieckiem i matką....
fuck fuck fuck
Magda jakoś to będzie Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie
Zaraz oberwę śmiechem innych, ale tak czytam Twoją opowieść (dodam ze od dwóch godzin zdjęcia obrabiam i w monitor ślepia wpatrzone) i se myślę: "a po co na koniec trzy razy fi*ut?"
Dopiero po paru minutach sie skapnęłam co to
Zaraz oberwę śmiechem innych, ale tak czytam Twoją opowieść (dodam ze od dwóch godzin zdjęcia obrabiam i w monitor ślepia wpatrzone) i se myślę: "a po co na koniec trzy razy fi*ut?"
magda102
Jakoś będzie... tylko ja bym wolała "po mojemu".Magda jakoś to będzie Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie
A kciuki trzymaj i nie waż mi się puścić
OMG dobreZaraz oberwę śmiechem innych, ale tak czytam Twoją opowieść (dodam ze od dwóch godzin zdjęcia obrabiam i w monitor ślepia wpatrzone) i se myślę: "a po co na koniec trzy razy fi*ut?"
reklama
magda102
A tę książkę to o czym? Bo ja coś nie trybię ostatnio
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.