- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martina969
Filipowa mama
Katagorka a wiesz może kiedy są dni otwarte w Rydygierze?? W ogóle kiedy można pooglądać oddział??
katagorka20
Fanka BB :)
wiesz niestety nie wiem nic na ten temat...Katagorka a wiesz może kiedy są dni otwarte w Rydygierze?? W ogóle kiedy można pooglądać oddział??
martina969
Filipowa mama
Katagorka20 co do decyzji to dalej jestem w lesie:-) przynajmniej wybieram spośród dwóch: Żeromski albo Rydygier. Każdy z nich am swoje plusy i minusy, więc ciężka decyzja
katagorka20
pewnie zdecydujesz w ostatniej chwili co?? a skąd masz swojego ginekologa??
martina969
Filipowa mama
tzn. moja pani doktor ma tylko kilku godzinne dyżury w Żeromskim.Ale wiem, jak już ją poznałam że ona nie chce raczej sugerować szpitala...zostawia decyzję dla mnie...a ja nie wiem...zdecyduję na pewno do końca miesiąca jak będę musiała zacząć chodzić na ktg to wolałabym już do tego szpitala w którym będę rodzić
katagorka20
tzn. moja pani doktor ma tylko kilku godzinne dyżury w Żeromskim.Ale wiem, jak już ją poznałam że ona nie chce raczej sugerować szpitala...zostawia decyzję dla mnie...a ja nie wiem...zdecyduję na pewno do końca miesiąca jak będę musiała zacząć chodzić na ktg to wolałabym już do tego szpitala w którym będę rodzić
jasne lepiej już sie oswoić z otoczeniem i personelem jak coś...
ja sie jutro dowiem od kiedy bede chodzic na ktg ... ale ostatnio pani dr mówiła że juz od 36 tyg bo jest ryzyko że malutka sie może owijać pępowinką((((((
estragon
mamusia synusia:P
jak to??!! owijac pępowiną? Ma co do tego jakieś predyspozycje (???) czy tak po prostu jest, że wtedy dzieciątka się owijają?jasne lepiej już sie oswoić z otoczeniem i personelem jak coś...
ja sie jutro dowiem od kiedy bede chodzic na ktg ... ale ostatnio pani dr mówiła że juz od 36 tyg bo jest ryzyko że malutka sie może owijać pępowinką((((((
martina969
Filipowa mama
mnie Rydygier przede wszystkim kusi zzo Bo wolałabym mieć w zapasie taką ewentualność Dlatego proszę Cię nie zapomnij zapytać o te wymagane badania
reklama
katagorka20
no własnie nie wiem jak to jest dokladnie ale na ostatnim usg tak nam pani dr powiedziala ze moze sie tak zdarzyc z reszta sami widzielimsy z mężem niestety że wokól głowki jest duzo pępowinki a mała strasznie się wierci... ja pytałam czy mozna temu jakos zapobiec i wogole co teraz .. to pani dr mi powiedziala że jak cos to od 36 tyg bede chodzic zapobiegawczo na ktg i że mam sie nie martwic bo wszystko bedzie oki... i że bedzie cc więc nic sie nie wydarzy... oby tak byłojak to??!! owijac pępowiną? Ma co do tego jakieś predyspozycje (???) czy tak po prostu jest, że wtedy dzieciątka się owijają?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.