reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Katagorka20 co do decyzji to dalej jestem w lesie:-) przynajmniej wybieram spośród dwóch: Żeromski albo Rydygier. Każdy z nich am swoje plusy i minusy, więc ciężka decyzja

tzn. moja pani doktor ma tylko kilku godzinne dyżury w Żeromskim.Ale wiem, jak już ją poznałam że ona nie chce raczej sugerować szpitala...zostawia decyzję dla mnie...a ja nie wiem...zdecyduję na pewno do końca miesiąca jak będę musiała zacząć chodzić na ktg to wolałabym już do tego szpitala w którym będę rodzić

tzn. moja pani doktor ma tylko kilku godzinne dyżury w Żeromskim.Ale wiem, jak już ją poznałam że ona nie chce raczej sugerować szpitala...zostawia decyzję dla mnie...a ja nie wiem...zdecyduję na pewno do końca miesiąca jak będę musiała zacząć chodzić na ktg to wolałabym już do tego szpitala w którym będę rodzić

jasne lepiej już sie oswoić z otoczeniem i personelem jak coś...
ja sie jutro dowiem od kiedy bede chodzic na ktg ... ale ostatnio pani dr mówiła że juz od 36 tyg bo jest ryzyko że malutka sie może owijać pępowinką:(((((((

jasne lepiej już sie oswoić z otoczeniem i personelem jak coś...
ja sie jutro dowiem od kiedy bede chodzic na ktg ... ale ostatnio pani dr mówiła że juz od 36 tyg bo jest ryzyko że malutka sie może owijać pępowinką:(((((((
jak to??!! owijac pępowiną? Ma co do tego jakieś predyspozycje (???) czy tak po prostu jest, że wtedy dzieciątka się owijają?

mnie Rydygier przede wszystkim kusi zzo:) Bo wolałabym mieć w zapasie taką ewentualność:) Dlatego proszę Cię nie zapomnij zapytać o te wymagane badania:)

reklama
jak to??!! owijac pępowiną? Ma co do tego jakieś predyspozycje (???) czy tak po prostu jest, że wtedy dzieciątka się owijają?
no własnie nie wiem jak to jest dokladnie ale na ostatnim usg tak nam pani dr powiedziala ze moze sie tak zdarzyc z reszta sami widzielimsy z mężem niestety że wokól głowki jest duzo pępowinki a mała strasznie się wierci... ja pytałam czy mozna temu jakos zapobiec i wogole co teraz .. to pani dr mi powiedziala że jak cos to od 36 tyg bede chodzic zapobiegawczo na ktg i że mam sie nie martwic bo wszystko bedzie oki... i że bedzie cc więc nic sie nie wydarzy... oby tak było

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry