reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda, zgadzam się z Asieek:-) A wszystko jedno o czym, w księgarniach by sie położyło pod komediami to byś furorę zrobiła:-D Te Twoje teksty powalają :-D

reklama
Zgadzam sie z dziewczynami, co prawda to prawda. Tez trzymam kciuki i zycze udanego porodu, czy to w Polanicy, czy troche dalej.

magda trzymam kciuki żeby konsultacja wypadła pomyślnie i żebyś rodziła tam gdzie chcesz - pamiętam że się napaliłaś na tą Polanicę.
A w najgorszym wypadku może spotkamy się na porodówce w Wałbrzychu, bo ja tam startuję, z tym że ja - jakby co - to mam 80km w jedną stronę :-D

lenkaa ja Cię podziwiam przez te 80km ;)
Wolałabym rodzić w PZ i to sn, ale faktycznie jak mi moja "kontaktowa" powiedziała to tylko Wałbrzych.... no i raczej cc, qrde.
Nic nie poradzę, takie życie. Zdrowie najważniejsze i młodej i moje.
Zobaczę co powie kardiolog, choć wiadomo co lekarz to opinia. Fakt faktem nie ma co ryzykować bo to jednak serce. A gdybym była córką mojej kontaktowej to mi powiedziała, że na kopach do Wałbrzycha bym leciała.

Ostatnia edycja:
magda skoro tak wygląda sytuacja to też bym się na twoim miejscu nie zastanawiała - trudno mus to mus - ale zdrowie twoje i dziecka najważniejsze. CC to nic przyjemnego ale być może będzie po nim mniej komplikacji niż po powikłaniach porodu sn przy wadzie serca. Dmuchaj na zimne - pamiętaj że masz dzieci do odchowania i umawiaj się na tą cesarkę - przynajmniej datę będziesz miała pewną.
A ja w Wałbrzychu instaluję się już od 8 maja u teściów - jak wejdę w termin - więc jak wytrwam do tego czasu to będę miała szpital na miejscu - problem z dojazdem wyniknie jakbym wcześniej zaczęła rodzić. Jakby co to wpadnę cię odwiedzić bo jestem w tym szpitalu co tydzień :) Pociesze cie tylko ze atmosfera jest tam bardzo miła jeśli chodzi o personel, no i warunki super więc tyle dobrze..

magda
A ja w Wałbrzychu instaluję się już od 8 maja u teściów - jak wejdę w termin - więc jak wytrwam do tego czasu to będę miała szpital na miejscu - problem z dojazdem wyniknie jakbym wcześniej zaczęła rodzić. Jakby co to wpadnę cię odwiedzić bo jestem w tym szpitalu co tydzień :) Pociesze cie tylko ze atmosfera jest tam bardzo miła jeśli chodzi o personel, no i warunki super więc tyle dobrze..
lenkaa jakby co to czekam na odwiedziny. Zrobię kawę, upiekę ciasto, walniemy "Brudzia" tylko nie wiem jeszcze jak bym to zorganizowała w szpitalu :-D:-D:-D
Dziś wizyta, więc raczej coś będę wiedzieć. Znaczy jakie są zamiary mojego gina co by było gdyby. Zobaczymy. Trochę mi to plany pokrzyżowało :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry