kurcze no niema nigdzie a moge np mieszkac na jednym koncu miasta a chodzic do przychodni na drugim?? tzn to taki przyklad bo pytam sie czy przychodnia kolo domu musi byc. poszukam chyba jakiejs gdzie ten pediatra jest(ta sobie wybralam ze wzgledu na polozna ktora do domu przychodzila)
reklama
monika18815
Fanka BB :)
dziewczyny mam pytanko..-jak czesto chodzicie z maluchami na kontrole do lekarza???chcialam sie wybrac i zobaczyc jak przybiera maja bo ostatnio bylam na szczepieniu ale moj M mowi ze przesadzam.
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja smaruję ciałko oliwką z Hippa, twarz też ale główki nie smaruję. Wolę rozwichrzone kłaczki:-)
karolka84
mama kwietniowa '09
Mozesz miec pediatre gdzie chcesz. Nie ma już rejonizacji.
S
Sara27
Gość
NieA trzeba?
Hmm Golaska tez niczym nie smaruje juz od dawna po kapieli.Ona ma ladna skorke i nie sucha.U nas taka mega-prostota bo woda+mydelko Bambino+szampon Bambino i wsjoA jak byla noworodkiem to kapiele w Oilatum soft.Zero oliwki.
Moonik-tak tez mi sie wydawalo ze otarcia to chyba nie sa
Hmm Golaska tez niczym nie smaruje juz od dawna po kapieli.Ona ma ladna skorke i nie sucha.U nas taka mega-prostota bo woda+mydelko Bambino+szampon Bambino i wsjoA jak byla noworodkiem to kapiele w Oilatum soft.Zero oliwki.
Moonik-tak tez mi sie wydawalo ze otarcia to chyba nie sa
S
Sara27
Gość
Domi-jestem w szoku-poytywnym- bo masz kawal fajnego chlopaZ fot widac ze jest spory ale nie wyglada az na ponad 10 kg!
reklama
S
Sara27
Gość
my do pediatry tylko z okazji szczepien,no chyba ze by sie cos zadzialo.