reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Chcialam jeszcze tu zadac pytanie bo mam moze nie niepokoj ale lekkie watpliwosci odnosnie Julity-czy ktores dziecko jak dostalo zeby spi wiecej w dzien?Bo moja tak,a raczej bol zebowy wyklucza sie ze spaniem...W okresach czuwania zachowuje sie jak zawsze-wesola,ruchliwa,goraczki nie ma.I slabo przybiera na wadze ostatnio.Moze to anemia?Jakie sa objawy anemii?:eek:

reklama
Sara u nas było podobnie. Niki spała dużo i raczej nie była marudna. Tyle, że na wadze przybierala normalnie ale jadła tak samo. Jak masz jakieś wątpliwośni to może idz do lekarza, będziesz spokojniejsza. Pozdrawiam:)

Saro Julitka slabo przybiera bo nie ma juz 2m czy 3 czy tam 4 panna ma juz prawie 8!!!!
a co do spania to ona zawsze sporo spala!!!
Czasami mniej a czasami wiecej prawda?
Jak czasami za malo spala narzekalas jak teraz spi normalnie tez narzekasz,czego Ty od niej chcesz?
Nie wyszukuj chorob!!!
Apetyt ma?ma!!! wiec anemi napewno nie ma~!!!!!!:no::no:

Na pewno jak ona wiecej spi to ja mam wiecej czasu dla siebie,i to jest plus:tak:
Wczesniej spala troche mniej w dzien.Jakos zawsze myslalam ze jak wychodza zeby to dzieci kiepsko sypiaja,widocznie te zeby nie daja jej popalic az tak-oby tak bylo.Wage bede kontrolowac,jesli cos mnie zaniepokoi najwyzej pojdziemy do lekarza.Apetyt faktycznie ma:tak:

Oj tak dzieci nasze już coraz mniej będą przybierac na wadze a 10 kg to i roczniaki ważą.A może na Juli tak jesienna pogoda działa ja tam zawsze na jesień więcej bym spała :tak:tylko Marti mi nie daje:-(
GRATULUJE DRUGIEGO ZĄBKA:-)Martyna tez nie miała rozpulchnionych dziąseł przed dwójką ;-)

Saro moja po przeprowadzce też zaczęła wyjątkowo sporo spać w dzień, już się cieszyłam, ale teraz się skończyło :zawstydzona/y::zawstydzona/y: widać taki okres że potrzebuje więcej snu i już

A co do wagi, popieram dziewczyny Juli już duża więc coraz słabiej przybiera :-) a w końcu sama mówisz, że to mały pulpecik więc chyba wszystko z nią okey, no i skoro ma apetyt .....:-):-)

Witam wszystkie mamy,
jestem tu zupełnie nowa.:)
zajrzałam na to forum, aby podejrzeć co inne marcóweczki wyprawiają i musze się pochwalić, że moja Siri od kilku dni już dzielnie raczkuje! Sama siedzi od 3 tyg, w dodatku teraz sama siada z pozycji na czworaka; jakoś tak sie przekręca na bok i bum na pupę!! tylko teraz juz nie można jej na chwile zostawić samej.... bo z maty, na której ją posadzę do zabawy, zaraz ucieka i zasuwa albo za kotem, albo do kabli od komputera czy telewizora. Zaczęliśmy już powoli zabezpieczac wszystko, bo robi sie niebezpiecznie... Ale jestem strasznie dumna!!:-D
Aha, i juz ma dwie dolne jedynki (wyrżnęły sie pod koniec 4 miesiąca), a chyba niedługo pokażą się dwie górne! dopiero będzie nas gryzła!!:-)

Załączniki

• 100_4106.JPG
    100_4106.JPG
    23,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry