reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jasiek też już przymierza się do raczkowania :-)
na razie zadziera kuper do góry i przesuwa się do przodu na czole :-D:-D:-D
ale już czasami zdaża mu się stawać na czworakach:tak:
Miłoszek tez tak robil jeszcze pare dni temu....teraz nauczyl sie juz stac na czworaka i husta sie do przodu i d tylu robiac przy tym strasznie dumna mine....
on bardzo lubi sie chwalic....w wannie to samo wali rekoma o tafle wody i patrzy czy wszyscy patrza i bija brawo:)

Dominika moja Niki robi dokładnie tak samo:) dupka w górze i jedzie na czole, hihi:):) myślę, że lada dzień nasze pociechy ruszą przed siebie:)

Dzięki Dziewczyny za Wasze wypowiedzi z tym sadzaniem. Bo ja gdzieś przeczytałam, że absolutnie nie wolno sadzać dzieci dopóki same nie usiądą. ALe to chyba nie bardzo możliwe...

U nas chyba chyba wykluwa się lewa dolna jedynka. Ale nie mam pewności. Więc oficjalnie Natalia nadal bez ząbków:-D

reklama
Do góry