reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jasiek też już przymierza się do raczkowania :-)
na razie zadziera kuper do góry i przesuwa się do przodu na czole :-D:-D:-D
ale już czasami zdaża mu się stawać na czworakach:tak:
Miłoszek tez tak robil jeszcze pare dni temu....teraz nauczyl sie juz stac na czworaka i husta sie do przodu i d tylu robiac przy tym strasznie dumna mine....
on bardzo lubi sie chwalic....w wannie to samo wali rekoma o tafle wody i patrzy czy wszyscy patrza i bija brawo:)

Dominika moja Niki robi dokładnie tak samo:) dupka w górze i jedzie na czole, hihi:):) myślę, że lada dzień nasze pociechy ruszą przed siebie:)

Dzięki Dziewczyny za Wasze wypowiedzi z tym sadzaniem. Bo ja gdzieś przeczytałam, że absolutnie nie wolno sadzać dzieci dopóki same nie usiądą. ALe to chyba nie bardzo możliwe...

U nas chyba chyba wykluwa się lewa dolna jedynka. Ale nie mam pewności. Więc oficjalnie Natalia nadal bez ząbków:-D

reklama
Do góry