reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Chcialam jeszcze tu zadac pytanie bo mam moze nie niepokoj ale lekkie watpliwosci odnosnie Julity-czy ktores dziecko jak dostalo zeby spi wiecej w dzien?Bo moja tak,a raczej bol zebowy wyklucza sie ze spaniem...W okresach czuwania zachowuje sie jak zawsze-wesola,ruchliwa,goraczki nie ma.I slabo przybiera na wadze ostatnio.Moze to anemia?Jakie sa objawy anemii?:eek:

reklama
Sara u nas było podobnie. Niki spała dużo i raczej nie była marudna. Tyle, że na wadze przybierala normalnie ale jadła tak samo. Jak masz jakieś wątpliwośni to może idz do lekarza, będziesz spokojniejsza. Pozdrawiam:)

Saro Julitka slabo przybiera bo nie ma juz 2m czy 3 czy tam 4 panna ma juz prawie 8!!!!
a co do spania to ona zawsze sporo spala!!!
Czasami mniej a czasami wiecej prawda?
Jak czasami za malo spala narzekalas jak teraz spi normalnie tez narzekasz,czego Ty od niej chcesz?
Nie wyszukuj chorob!!!
Apetyt ma?ma!!! wiec anemi napewno nie ma~!!!!!!:no::no:

Na pewno jak ona wiecej spi to ja mam wiecej czasu dla siebie,i to jest plus:tak:
Wczesniej spala troche mniej w dzien.Jakos zawsze myslalam ze jak wychodza zeby to dzieci kiepsko sypiaja,widocznie te zeby nie daja jej popalic az tak-oby tak bylo.Wage bede kontrolowac,jesli cos mnie zaniepokoi najwyzej pojdziemy do lekarza.Apetyt faktycznie ma:tak:

Oj tak dzieci nasze już coraz mniej będą przybierac na wadze a 10 kg to i roczniaki ważą.A może na Juli tak jesienna pogoda działa ja tam zawsze na jesień więcej bym spała :tak:tylko Marti mi nie daje:-(
GRATULUJE DRUGIEGO ZĄBKA:-)Martyna tez nie miała rozpulchnionych dziąseł przed dwójką ;-)

Saro moja po przeprowadzce też zaczęła wyjątkowo sporo spać w dzień, już się cieszyłam, ale teraz się skończyło :zawstydzona/y::zawstydzona/y: widać taki okres że potrzebuje więcej snu i już

A co do wagi, popieram dziewczyny Juli już duża więc coraz słabiej przybiera :-) a w końcu sama mówisz, że to mały pulpecik więc chyba wszystko z nią okey, no i skoro ma apetyt .....:-):-)

Witam wszystkie mamy,
jestem tu zupełnie nowa.:)
zajrzałam na to forum, aby podejrzeć co inne marcóweczki wyprawiają i musze się pochwalić, że moja Siri od kilku dni już dzielnie raczkuje! Sama siedzi od 3 tyg, w dodatku teraz sama siada z pozycji na czworaka; jakoś tak sie przekręca na bok i bum na pupę!! tylko teraz juz nie można jej na chwile zostawić samej.... bo z maty, na której ją posadzę do zabawy, zaraz ucieka i zasuwa albo za kotem, albo do kabli od komputera czy telewizora. Zaczęliśmy już powoli zabezpieczac wszystko, bo robi sie niebezpiecznie... Ale jestem strasznie dumna!!:-D
Aha, i juz ma dwie dolne jedynki (wyrżnęły sie pod koniec 4 miesiąca), a chyba niedługo pokażą się dwie górne! dopiero będzie nas gryzła!!:-)

Załączniki

• 100_4106.JPG
    100_4106.JPG
    23,6 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry