reklama
miotlica
Fanka BB :)
A ja nie wiem ile waży teraz Natalia - szczepienie przed nami, a byłoby za nami gdyby nie ten katar. Na ostatnim - 6300 - miała wtedy równe pięć miesięcy.
Justyna - Natalia dłuuugo była najmniejsza - a i tak teraz chyba może tylko Twoja Zu troszkę lżejsza od niej - w ogóle się tym nie martw - najważniejsze, że są pogodne i zdrowe!
Justyna - Natalia dłuuugo była najmniejsza - a i tak teraz chyba może tylko Twoja Zu troszkę lżejsza od niej - w ogóle się tym nie martw - najważniejsze, że są pogodne i zdrowe!
S
Sara27
Gość
gratulacje dla Ani
G
gosia88
Gość
Łoł irmaa ale masz koloska w ogole to niezle rozbieznosci- jedne dzieciaczki dopiero co 6 przekroczyly a taki Wojtus juz ma dyche za soba
A co do plecow to ja mam dyskopatie wiec sie nie wypowiadam o bolu, bo mnie najprawdopodniej czeka operacja...:-( szczerze to nie pamietam kiedy ostatnio sie obudzilam i normalnie wstalam z lozka, zazwyczaj muszwe sie zczolgiwac przez tą choler*** rwe kulszowa. A Majke podnosze jakby mi kto kija wepchal w d**;-);-)
A co do plecow to ja mam dyskopatie wiec sie nie wypowiadam o bolu, bo mnie najprawdopodniej czeka operacja...:-( szczerze to nie pamietam kiedy ostatnio sie obudzilam i normalnie wstalam z lozka, zazwyczaj muszwe sie zczolgiwac przez tą choler*** rwe kulszowa. A Majke podnosze jakby mi kto kija wepchal w d**;-);-)
G
gosia88
Gość
Edis gratulacje! Oj jaka jestem ciekawa jakie to uczucie zajrzec do buziolka mlodej i zobaczyc taka perelke:-) ALe poki co moj szcerbolek mnie rozczula:-)
S
Sara27
Gość
Irma-ale wojtek to juz GOSC!
A my spadamy...-Julita nam spadla z 90 centyla na 75...akurat dzis w siatki lukalam...
Ale i tak jest pyzata ze Ło Matko
A my spadamy...-Julita nam spadla z 90 centyla na 75...akurat dzis w siatki lukalam...
Ale i tak jest pyzata ze Ło Matko
S
Sara27
Gość
Brawa dla Zuzi za odwageTez bylabym dumna z takiej dzielnej corci
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelia od jakis 2 miesiecy prawie nie tyje tylko duzo rosnie ;p no ale co sie dziwic.. ja jestem szczupla sredniego wzrostu Darek tez chudy tyle ze on wysooooki )
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Kamikaw witaj szybka masz corcie ;p
edis gratki!
edis gratki!
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
nie martwię się, jak ona się bez przerwy rusza, majta nogą, przewraca się wyma****e rączkami etc to z czego ona ma tyć??zdrowa jest, żywa, usmiechnieta... a że drobna - cóż martwię się tylko, że długo będzie najmniejsza.... słabsza... wasze dzieciaki jak zaczną się ruszać (raczkować, chodzić )to zestopują z wagą. Boję się jak to będzie u Zu