reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
To dobrze że nie boli go nic.
A może ma taką naturę że ma bardziej luźne kupki. Mój chrześniak ma 18m-cy i dalej często ma biegunkę a nawet jak nie ma biegunki to i tak ta kupka jest zbyt luźna. Taka jego natura...

Ale w sumie u Adiego musi być jakieś podrażnienie bo skąd ta krew...

O właśnie może Mordoklejka ma rację...może ząbki mu idą?

Lekarz sprawdzał mu dziąsełka i powiedział, ze ząbki niedługo mu zaczna wychodzić, ale jeszcze nie teraz... Kurcze, najgorsza jest ta krew.... To mnie najbardziej martwi.

Tez tak mysle,az sie wnerwilam jak te artykuly czytalam!
Ja jednak wolalabym by Juli raczkowala,ale nic na sile jesli nie bedzie chciala,

Adi pełza całkiem fajnie, a dzisiaj rano jak poszłam zrobić mu mleko to zostawiłam go z mężem w łóżku i on 3 razy przekręcił się zbrzuszka na plecy i odwrotnie, hehehe, normalnie wygryzł Krzyśka z miejsca, wepchnął się na chama:-D

karolka-to za szybko ja stawiaja bo szybka pionizacja wlasnie zniecheci ja do raczkowania.Bedzie sie domagac "wysokosci" i owszem,szybciej stanie i bedzie chodzic ale raczkowanie dobrze wplywa na rozwoj polkul mozgowych.Jest sporo ludzi ktorzy nigdy nie raczkowali i nie przeszkadza im to w niczym,ale osobiscie wole aby Julita raczkowala.jej 3 letnia kuzynka zaczela raczkowac w 9 mies bo az smsa wyslalam:-Di raczkowala az...6 mies!!!!zanim zaczela chodzic-niezle sie malej zasuwanie po podlodze spodobalo co?
A moj maz juz w 5 mies siedzial a w 6 raczkowal-bystrzak byl ale kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju.Julita zapowiada sie z tych sredniakow chyba.

reklama
Do góry