reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
a ja narzekałam wczoraj, że Kuba ma lenia i chodzić nie chce, a dziś przeszedł prawie całe mieszkanie sam :-D jakiś przełom ;-) zaczyna więcej czasu spędzać na nogach niż na kolanach i to z dnia na dzień :szok: i bardzo dobrze, bo już ma takie zjechane kolanka :-( aż ciemne takie :dry:

agniesiaa Patrycja dzisiaj też zaczeła pokonywać większe kawałki na dwóch nogach :) wczoraj przeszła kilka kroków kilka razy a dzisiaj już dosyć spory kawałek :) he he a myślałam że się tak szybko nie odważy, jak się do niej mówi chodź do mnie, itd. to klęka i idzie na czworaka. Dzisiaj już nawet przyszła po telefon i poszła z moim telefonem ;)

Byłam dziś z Niko u pulmonologa zrobiła mu testy i jest uczulony na pleśnie a tym samym na pylenia i dostał zyrtec i lek wziewny i musiałam kupić taką tubę ale jak tak czytam to chyba mnie baba w aptece naciągneła bo niby powinien mieć z maseczką niby lekarka mówiła a w ulotce czytam że to dla dzieci do 4 roku a on ma w czerwcu 4 latka i weź tu człowieku kup w innej aptece

Kuba też nie chciał podejść do mnie na nogach, ale wczoraj jak zobaczyłam, że na nogach z pokoju na korytarz poszedł zrobić babci papa to wzięłam aparat, żeby go nagrać to gonił za tym aparatem tak że duży pokój okrążył trzy razy :-D ale chodzi tylko na boso i w skarpetkach, w butach gorzej mu idzie ;-)

reklama
Do góry