reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Mnie mój dentysta powiedział ze fluor jest bardzo toksyczny i trujący dlatego dla tak małych dzieci są produkowane pasty bez fluoru, więc kupiłam ziajki "od pierwszego ząbka" ona nie zawiera fluoru w ogóle

reklama
kaczuszka zgadza się ja pamiętam że i z synem byliśmy na ostatniej w zasadzie wizycie u ortopedy własnie jak dziecko zacznie chodzić ale tutaj jest inaczej,chociaz na bilansie roczkowym sprawdzali jej wszystko bardzo dokładnie i niby oki więc może ja jakas lekko panikara jestem :baffled:

mój oszołom też biega, a jeść w ogóle nie chce, znów ma nowe zęby, a jak biorę go do jedzenia to się wyrywa, wywija, kopie, krzyczy, jak wcisnę mu chociaż trochę to pluje i tylko co chwile podłogę myję, a już było lepiej z jedzeniem przez kilka dni :baffled: mleko wypije przez sen, a na żywca ani mleka ani kakao :baffled:

Iwona7510 mój Kuba też jest leniwy albo się boi, bo też nie chodzi, od bardzo długiego czasu potrafi przejść max 5 kroczków i postępów brak, choć ostatnio myślałam, że coś się ruszy, a tu d**a :baffled:

gosia88 u na tak samo z mówieniem, mówił różne słowa, sylaby, a teraz mało co mówi, a papa też pokazywał, później nie pokazywał, a teraz znów robi papa, nie wiem o co chodzi, w ogóle panikuje, chociaż mama mówi, że nie mam powodu, ale dla mnie to są powody do paniki i to ogromne :dry::-)

my myjemy też ziają bez fluoru ale Kuba i tak pluje jak stary :-p więc nawet jakbym mu dała z fluorem to nic by mu się nie stało ;-)

Marlena - Kaczuszka ma Synka :-D
Kuba wczoraj ważony i mierzony 12,5 i 83... jak go mierzyłam sama chyba dodałam mu 2cm od siebie:-p w ogóle boję się, żeby ten mój wariat nie dostał jakiejś anemii przez to jego niejedzenie :baffled:

O a jednak jest ziajka bez fluoru:baffled:ja zamówiłam ta drugą(link wstawiałam)robiłam zakupy w aptece internetowej i wpisałam pasty bez fluoru to mi ziajki nie pokazało :confused:no nic będziemy mieli inną :tak:

reklama
Do góry