reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

My buciki mamy 21. I w koncu moge napisac- chodzimy na całego! Cale szczescie bo zaczynalam juz miec manie przesladowcza na tym punkcie :-p:-D Zapieprza na dwoch nogach "jak stara" jak to Sara mowi;-) i prawie w ogole nie raczkuje.....
Acha i wyszedl wczoraj zabek prawa gorna jedyneczka- wiec sa juz 3.... zaraz zmienie suwaczek i skorzystam z tworczosci Isku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Super Gosia!!! Gratulację dla małej!! :)

Myśmy dzisiaj przesiedzieli pół dnia w praku i zauważyłam że strasznie ciągnie go do dzieci, a jak już się zabawi z innymi to zapomina o mamie :((A z piaskownicy wogóle nie chce wyjść, tarza się, turla, wszystko po kolei i muszę mu zakupić sprzet do piaskownicy, bo jak narazie używa cudzych :) noo i pojadł dzisiaj trochę piasku, nawet oczy sobie zasypał, a ile w nosie miał. ehhh... ale zabawa mu się bardzo podobała co najważniejsze :)

Mój m się śmieje, że jak by zobaczył plażę to już wogóle by zwariował :) może uda się w tym roku wypad do Świnoujścia - do naszego ulubionego miejsca nad polskim morzem :) ehhh rozmażyłam się....

Gosia gratulacje dla Majeczki:-)

A ja mam dziewczyny taki problem,Marti chodzi już ponad 2 tygodnie coraz więcej chodzi prawie wcale nie raczkuje ale ciągle nie umie sama wstać,musi się czegos złapać,podtrzymać no i nie wiem czy to normalne ze ona ciągle chodzi tak okrakiem jakby nie zginała nóżek w kolanach czy to tak ma być czy z nią cos nie tak,zaczęłam myslec że może cos ma z bioderkami sama nie wiem :-(

Gratulacje dla Majka! Gosia o manii tomi nic nie mów... Majeczka młodsza od Zu:-p

Maniulka - to nowa umiejętność myślę, że musisz być cierpliwa MArti w końcu zaskoczy, że tak się niewygodnie chodzi:tak:

manilka, ja myślę, że nie masz się czego martwić, bo Ada tak samo chodziła i też musiała się podpierać by wstać, ale od jakiegoś czasu wstaje sama. ale to było z dnia na dzień i sama się zdziwiłam :tak:

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków :-)
mój mały ma stopę 20 a buciki kupiliśmy 21;-)
Co do wózka to ostatnio pod domem wcale go nie wyciągam, ale jak było super ciepło i szkoda było iść do domu a mały się zmęczył to chętnie siedział w wózku, tyle ze musiałam nim jeździć :-p co do dzieci to bardzo lubi, niestety mało ma kontaktu bo tu jesteśmy sami, ale dziś w sklepie podał rękę na cześć do dziewczynki 1,5 roku :-)
jeśc sam nie zamierza na razie, nawet butli sam nie chce trzymać jeśli mu rąk na uchwyty nie nałożę :-p
maniulko też zauważyłam na filmiku ze mała tak ma nogi rozstawione, chyba nie musisz się przejmować niektóre dzieci tak mają, choć dla spokoju spytaj przy okazji jakiegoś lekarza

reklama
Ja zakończyłam karmienie 3 miesiące temu a nie przytyłam, a wcinam słodkości codziennie chyba dlatego żeby mieć siły na bieganie za małym ;-) waga stoi i ani drgnie, ale nie mogę się powstrzymać przed słodkim :-p na pewno zauważyłam ze ogólnie jem mniej niż podczas karmienia, także się nie martwcie na zapas ;-)

Do góry