reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
No u mnie dość zawet jeździ w wózku, oczywiście wydając przy tym wiele róznym odgłosów, najszęściej takie jak samochód jedzie- bwrrr... ale ja już dojedziemy do parku to od razu chce wysiadać. a jak zobaczy psa to jest pisk radości i bieg za nim. Wszystkie dzieci na placu zabaw zaczepia, każdemy cześć podaje albo się przytula :) no i oczywiście jak ktpś coś je to on też chce :)
A buciki nosi raczej 22 ale to zależy wszystko od firmy :)

Dziewczyny już nie karmię jakoś tak samo poszło mały w nocy i tak dostawał butle bo karmić go co 2-3h to miałam dość jak byłam w pracy to też dostawał butle lub inne papu i nawet nie wiem kiedy okazało się że już ponad tydzień go nie karmiłam i nic mi nie jest cycusie normalne nie bolą a jak nacisnę to jest mleko ale nic z tego swój plan wykonałam rok małego karmiłam i jestem bardzo z tego zadowolona muszę tylko teraz uważać bo jak przestałam karmić Nikodema to mi się przytyło a ja chcę schudnąć.
Justyna jak tam twój guzek pod pacha zeszło mam nadzieję że jest ok

Miko w wózku jest grzeczny nie ma mowy o wychodzeniu z wózia bo jeszcze sam nie chodzi tylko troszkę za rękę a zaraz klęka bo chce raczkować więc nie ma co go wyciągać , a butki to też mamy 20-21

Justyna jak Twój zastój??poradziłaś sobie??
nie wiem co to mogło byc.. ja nie miałam tego..
Przestałam karmić-jak się nacisnie to mleko jest ale cycki luźne..

Kasiulka ja jestem na diecie (zdrowooo sie odżywiam) ,waga spadła 2,5 kg ale teraz stoi i nie wiem czy to nie od tego że organizm zauwazył ze już nie karmie. W każdym bądź razie mam nadzieję ze nie przytyję..

Ostatnia edycja:
wiecie co najprawdopodobniej odgniotłam pierś od stanika z fiszbinami - bo mówiłam że czasami przysypiam usypiając małaą i chyba tak po prostu... żadnego zastoju nie było. nie karmię już od poniedziałku - i u mnie było jak u Kasiulki - zero odstawiania - mała sama się odstawiła. chyba wczoraj zrobiła kmi awanturę i ogólnie przebiegło mi przez myśl żeby ją przystawić ale nie zrobiłam tego. jest ok, dzisiaj zamierzam W KOŃCU napić się martini:):):) do roku zabrakło mi w karmieniu tylko kilka dni ale to bez znaczenia, w końcu to nie była moja tylko Zuzki decyzja - z wagę nie sprawdzałam, ale mam nadzieję, że nie ruzy bo ciężko mi będzie zrzucac....:-S

reklama
buciki 19 są ciutkę za duże

Sara - moja Zuza jest taka sama - tyle że w wózku:-) i wyrywa się, żeby ją wyjąć.
mnie nie zasypia w wózku - babci tak. dziwne

Do góry