reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Może Wasze panny pożyczyłyby trochę uzębienia Drusi ;-)
u niej nadal pusto w paszczy.

u nas nocki nie przespane od 2 miesięcy i nadal nic...:-(
maniulka fajny rym ;-):-D:-D

Mój Kacper waży w tej chwili 10,4 kg przy urodzeniu ważył 4250 :) także bardzo wątpię aby udało mu się potroić wagę do 14 marca, myślę że spowodowane jest to tym że gdy skończył 9 miesięcy zaczął sam stawiać pierwsze kroczki :) w tej chwili to już prawie biega po całym domu :) i spala wszystko co zje :) a co do ubranek to przeważają na 80 ale to zależy od firmy

Ostatnia edycja:
to raczej ja powinnam Julę tuczyć ;-) tylko jak to zrobić, jak ten uparciuch nie chce jeść...

Ola mój mały też ma 8300, a ostatnio jak go ważyłam to nawet 8200...też nie chce jesć, narazie ma katar, więc ok, może nie mieć apetytu, ale jak kataru nie będfzie już miał, to ide z nim do lekarza!!!

U nas kolejny postęp - młody zaczął robić 1-2 kroki :-) i pokazuje dzisiaj oko prosiaka :-D (do tej pory miał wszystko gdzieś) ;-)

reklama
gratuluję wszystkim chodzącym maluchom i tym co stawiają pierwsze kroczki :-)
mój Kacper zaczął stawiać pierwsze samodzielne kroczki jak skończył 9 miesięcy, a teraz to już prawie biega :-) no ale to już tak jest jak już zaczną to nie chcą się zatrzymać

Do góry