reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ale martynka juz uzebiona-super:tak:
Julita zrobila mi duza niespodzianke.Dzien przed swoimi 1szymi urodzinami czyli dzis,przeszla wreszcie jakis porzadniejszy kawalek po wielu tygodniach 2-6 kroczkow.Stalam w kuchni przy garach a ta se weszla i poszla przez cala kuchnie az do okna.Potem poszlam do pokoju po aparat a ta za mna.No wiec ja sfilmowalam.Oczwiscie na koncu schodzi do partetu-ona tak ma ze nie przewraca sie tylko jakos sama rezygnuje.No i drobi male kroczki;)))Zoska to nie jest ale jestem dzis z niej dumna:)
W reku wymach*je jakas lyzka bo z kuchni szla;)

http://w984.wrzuta.pl/film/8KlXnjCzsqR/chodze

A film nie wiem czemu jest bokiem,ja mam w aparacie normalnie.
Takze chodzenie zaliczone przed roczkiem,roczek zdeptany jak to sie mowi;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Szym byl wazony 28 stycznia i w pampku i bodach wazyl 9225g.
mierzylam go sama tydzien temu i ma 76cm albo 77;-).
Ubranka nosi na 80cm bo na 74 za krotkie-chociaz nie ktore jeszcze dobre;-)

No tez sie ciesze ze sie wreszcie odwazyla nie zejsc do parteru po kilku kroczkach tylko pojsc dalej,to kwestia odwagi chyba:tak:.Pierwsze 2 kroczki postawila miedzy Swietami a Sylwestrem,takze troche trwalo zanim poszla,ponad miesiac.Teraz bedzie pewnie smigac coraz dalej i szybciej:happy:
Mila niespodzianke nam corka dzis zrobila :))))))))))))))

Sara gratuluję!! Swietnie mała chodzi!! No i wszystkiego nalepszego dla Solenizantki:):)

A nas jakiś wirus zaatakował. Byliśmy wczoraj u lekarza, na szczęście nic groźnego. Kaszle troszkę, katar ma ale nie gorączkuje... Mnie też się nie upiekło. No i tak się teraz razem kurujemy....
Miłego dzionka:)

reklama
Do góry