reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
włożyc maluszka do kapieli ale woda o stopień mniej niz ma gorączke dziecko a nie chłodna kąpiel
Mirka, ostatnio jak byłam u lekarki, to powiedziała że jeszcze nie ma się czym martwić, bo jeszcze się mieści w granicach centylowych... ale mnie martwi to, że nie chce jeść - 11-miesięczne dziecko, które jest praktycznie tylko na cycu... przecież nie żyjemy w trzecim świecie, żebym nie miała jej czym karmić :-(
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ewa a co podawałaś przeciwgorączkowego???
paracetamol w czopkach ;/Ewa a co podawałaś przeciwgorączkowego???
Jadźka
mama 2 synów
Ja daję na zmianę panado i nurofen ale w syropach i no i te okłady jak syropy niepomagaja. Ale bardziej na moich chłopaków nurofen działa niz panadol
S
Sara27
Gość
Po raz pierwszy pisze w tym watku na temat samej Julity.
Po raz pierwszy chora:-(W nocy sie budzila,czulam ze jest goraca ale nie chcac jej rozbudzac,poczekalam do rana.Rano temperatura w pupie 38,5 na 1 termometrze rteciowym a na 2 elektronicznym 39,2.Bylysmy u pediatry ale nie tej jej tylko innej bo inna przyjmowala niestety dzis.osluchowo czysto,zero kaszlu,zero kataru,brzuszek w badaniu recznym OK.Jedynie lekko gardlo czerwone-wstepna diagnoza zapalenie gardla.Dostala Oscilococcinum,cebion multi,paracetamol w syropie (to juz mamy) i syrop z malin/pozeczek napotny Pyrofen czy jakos tak.Czyli glownie domowe sposoby,ziola i homeopatia.Rano mamy zmierzyc tempke,jak bedzie wysoka to mam wykupic antybiotyk+Lacidofil oslonowo bo mam recepte.Kiepsko bo maz tez pokasluje,mnie swedzi gardlo.A w sobote kursNieciekawy mam humor.
Po raz pierwszy chora:-(W nocy sie budzila,czulam ze jest goraca ale nie chcac jej rozbudzac,poczekalam do rana.Rano temperatura w pupie 38,5 na 1 termometrze rteciowym a na 2 elektronicznym 39,2.Bylysmy u pediatry ale nie tej jej tylko innej bo inna przyjmowala niestety dzis.osluchowo czysto,zero kaszlu,zero kataru,brzuszek w badaniu recznym OK.Jedynie lekko gardlo czerwone-wstepna diagnoza zapalenie gardla.Dostala Oscilococcinum,cebion multi,paracetamol w syropie (to juz mamy) i syrop z malin/pozeczek napotny Pyrofen czy jakos tak.Czyli glownie domowe sposoby,ziola i homeopatia.Rano mamy zmierzyc tempke,jak bedzie wysoka to mam wykupic antybiotyk+Lacidofil oslonowo bo mam recepte.Kiepsko bo maz tez pokasluje,mnie swedzi gardlo.A w sobote kursNieciekawy mam humor.
reklama
S
Sara27
Gość
Oli .p-zdolniacha ten twoj synek
isku-gratki dla Filipka
isku-gratki dla Filipka