reklama
madzik_
Fanka BB :)
ewelciu może szym ma taki okres:-( mój Oliwier też czasem tak wybrzydza kilka dni a potem wcina te same zupy jak zklęty. Nieraz ma takie dni ze tylko kaszke by jadł a obiadki są beee.
Gotuje mu sama a słoiczki to już rzadkość.
Gotuje mu sama a słoiczki to już rzadkość.
kura domowa:)
Zaciekawiona BB
U mnie tak samo synek uwielbia gonić starszą siostrę ,ale leniuszek tylko na czworaka, ale niech sobie raczkuje jak najdłużej , bo sie jeszcze w życiu wystarczająco nachodzi
A co do ciągnięcia za włosy to nie wiem czy to robi z premedytacją
, ale czasem leży ze mną w łóżku i jak tylko obrócę się do niego plecami to sobie upatrzy kosmyki moich włosów i ciągnie za nie, a jak mu powiem żeby tego nie robił to się śmieje:-)

A co do ciągnięcia za włosy to nie wiem czy to robi z premedytacją

Justyna337
Fanka BB :)
MR takich widoków bardzo Ci zazdroszczę!
Zuzia pierwszy raz zrobiła brawo brawo...

Zuzia pierwszy raz zrobiła brawo brawo...

I
ivaz
Gość
A moja Zośka jak jest zla na mnie to gryzie i wiecie co czasami mam jej dość, bo jest naprawde bardzo absorbującym dzieckiem, malo spi, sama nie zajmie się nawet minutki sobą, nic nie moge przy niej zrobić.Pozno chodzi spać bo o 23 nawet wieczory sa zajete. Aby ja okiełznać musza byc dwie osoby jenda do zajmowania się dzieckiem druga w tym czasie moze coś zrobić w domu. A mąz znów ma niedlugo delegacje na kilka dni, dzieki Bogu ze Oskar ma 13 lat i nie wymaga opieki tylko pomoże, bo jakbym miala jeszcze drugie male dzieckow w domu to chyba bym oszalała. Sorki musiałąm się wyżalić, ale czasami macierzyństwo mnie przerasta, jak bylam mlodsza mialam duzo więcej cierpliwości niż teraz, ale tez Oskar byl duzo bardziej spokojnym dzieckiem i takim został.
Justyna gratulacji da Zuzki
Justyna gratulacji da Zuzki
I
ivaz
Gość
wlasnie poleciałam zobaczyc co robi bo cicho było, a ona zajada ptasie mleczko, które mój "mądry" syn zostawił na podłodze. Dobrze ze jestesmy jeszcze przed kąpielą bo cała jest w czekoladzie
A mnie tu ponad 2m-ce nie było az wstyd się przyznać ale ja w 7 m-cy pożegnałam się z karmieniem piersią i to zupełnie bezboleśnie dla obu stron moja Zuza zawsze chętnie z butli piła było jej to oboj, a mnie poprostu jak wróciłam do pracy już pierwszego dnia cycki się nie napełniły mlekiem i tak to było bezstresowo a ja wreszcie mniej uwiązana i odetchnać wreszcie mogłam
reklama