reklama
alicjatrzyna
mama Karolinki
u nas przy zatwardzeniach pomaga pol kiwi startego i wymieszanego z jabluszkiem. na poczatku sie balam jej dawac, ale sprobowalam i nic jej nie bylo, wiec teraz daje jak sa problemy z kupka
marlena021
Fanka BB :)
u nas równiez krzesełko sie sprawdza, super sprawa
alicjatrzyna
mama Karolinki
u nas krzesełko też się sprawdziło a jak my jemy to zawsze sadzamy małego do stołu i my obiad a on je chrupki i jest taki szczęśliwy że z nami je i tak na nas poważnie patrzy
u nas bylo dokladnie tak samo, ale ostatnio nie daje juz chrupek
I
ivaz
Gość
o jej, ale zazdroszczę bo moja sie nia da uwięzić, wszystko co ma pasy jest be, wytrzymuje max 10 minut, tak więc wszystkie wózki, krzeselka foteliki u nas sie nie sprawdzają, jedynie toleruje bondolino moze dlatego ze siedzi wtedy "na mnie":-(A na lezaczek to teraz wchodzi odwraca sie do opracia łapie za nie, wstaje i się buja:-)
u nas krzesełko sprawdza się połowicznie - tzn. da się posadzić, ale 15 minut to maks..
co do nowych umiejętności, od wczoraj Jula robi "brawo" na zawołanie - wstawię później filmik - i też zaobserwowałam, że staje sama bez podparcia... poza tym gada jak najęta, buzia jej się nie zamyka, jak katarynka, papapapapa, dadadadadad, dajdajdajdaj, bambambam, i różne inne dziwne zbitki sylab :-)
co do nowych umiejętności, od wczoraj Jula robi "brawo" na zawołanie - wstawię później filmik - i też zaobserwowałam, że staje sama bez podparcia... poza tym gada jak najęta, buzia jej się nie zamyka, jak katarynka, papapapapa, dadadadadad, dajdajdajdaj, bambambam, i różne inne dziwne zbitki sylab :-)
Iśku
alicja - to może zamiast chrupek jakieś biszkopty? my też małemu dajemy
ivaz - nasze krzesełko jest bez pasów, jes po prostu blat blisko zamocowany więc pasy niepotrzebne, może takie coś się u Was sprawdzi?
ola - brawo dla Juli :-)
a czy Wasze pociechy też zgrzytają zębami? mój jak sobie przypomni że ma zęby to zgrzyta i zgrzyta aż mi ciary po plecach idą na szczęście to nie nawyk -uffff
ivaz - nasze krzesełko jest bez pasów, jes po prostu blat blisko zamocowany więc pasy niepotrzebne, może takie coś się u Was sprawdzi?
ola - brawo dla Juli :-)
a czy Wasze pociechy też zgrzytają zębami? mój jak sobie przypomni że ma zęby to zgrzyta i zgrzyta aż mi ciary po plecach idą na szczęście to nie nawyk -uffff
U nas ząbków nadal brak, więc nie ma problemów ze zgrzytaniem
Krzesełko mamy i sprawdziło się, nie wyobrażam sobie karmienia inaczej.
Moja Drusia to chrupkowa dziewczyna. Mogłaby brać udział w jedzeniu chrupek... je szybko i zjadłaby ich masę ;-)
Krzesełko mamy i sprawdziło się, nie wyobrażam sobie karmienia inaczej.
Moja Drusia to chrupkowa dziewczyna. Mogłaby brać udział w jedzeniu chrupek... je szybko i zjadłaby ich masę ;-)
reklama
Dominika81
Jasiek tez zgrzyta.... teraz juz rzedziej mu się o tym przypomina, ale najgorzej bylo jak miał 2 dolne zęby i nagle wyrósł mu jeden na górze - to wtedy zgrzytał bez przerwy, na maksa, brrrr