reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Jula jakoś malo rosnie - wzrostu mierzone na stojaco ma 71-71,5cm bo idealnie sie pod stolem miesci ;-) wazy ok. 8kg, na lazienkowej wazylam to troche przeklamane pewnie :-(

Iśku, myślę, że powinnaś karmić wtedy kiedy mały chce. Na pewno ilość produkowanego mleka będzie się z czasem zmniejszała. Wygodniej dać Ci na noc butlę? Daj butlę i się nie przejmuj. A skoro mówisz, że chciała byś jeszcze trochę pokarmić ..... to karm. Zdaj się na instynkt.:tak::tak:

Modro mam gdzies artykuł jak przywrócić laktację jak znajde to ci napisze

Ja syna karmiłam tylko miesiąc(ściągałam)po około roku miałam wrażenie że mam ciagle piasek w staniku ale skąd?później zorientowałam się że miałam takie kropelki pokarmu i wysechł to skruszał a ja myslałam że to piach:-D:-D:-D

gratulujemy wszystkim dzieciaczkom postepow!!!
u nas przedwczoraj tez w koncu Karolcia ruszyla do przodu. do tej pory pelzala tylko do tylu, a teraz sie czolga do przodu i coraz czesciej tez dzwiga dupke i idzie na czworakach:)) i potrafi tez usiasc z czworakow:-)

reklama
Do góry