reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
madzik_
Fanka BB :)
My dalej meczymy sie z tym zakażeniem układu moczowego:-( Dopiero 4 dzień w szpitalu a będziemy tam 7-10 dni. Znając nasze szczęscie to pewnie 10:-(
Podaja antybiotyk dozylnie..:-(
a ja albo się zatrułam jogurtem który stał za długo w pokoju w szpitalu,(zamkniety), albo załapałam rotawirusa ze szpitala. sram dziś wodą wymiotowałam rano jak kot.
Jesteśmy na oddziale alergologicznym gdzie sa dzieci z zapaleniem płuc, biegunkami itp.. Na szczęście salę mamy osobną i tylko 2 osobową , a z nami chłopiec który ma to samo i ma 9 miesiecy.
Bakterie się skolonizowaly pod napletkiem i stąd ta choroba częściej mają ją tylko dziewczynki a tu kurna nie wiadomo dla czego na nas trafilo albo to od kupy albo jakieś inne schorzenie wewnętrzne. A przecież przebieramy go i kąpiemy normalnie
Podaja antybiotyk dozylnie..:-(
a ja albo się zatrułam jogurtem który stał za długo w pokoju w szpitalu,(zamkniety), albo załapałam rotawirusa ze szpitala. sram dziś wodą wymiotowałam rano jak kot.
Jesteśmy na oddziale alergologicznym gdzie sa dzieci z zapaleniem płuc, biegunkami itp.. Na szczęście salę mamy osobną i tylko 2 osobową , a z nami chłopiec który ma to samo i ma 9 miesiecy.
Bakterie się skolonizowaly pod napletkiem i stąd ta choroba częściej mają ją tylko dziewczynki a tu kurna nie wiadomo dla czego na nas trafilo albo to od kupy albo jakieś inne schorzenie wewnętrzne. A przecież przebieramy go i kąpiemy normalnie
Ostatnia edycja:
alicjatrzyna
mama Karolinki
a u nas dosc rozbudowana wersja: "kosi kosi lapki, pojedziemy do babci, a od babci do dziadka, na czerwone jablka. kosi kosi kosiany, pojedziemy do mamy, a odmamy do taty, tam jest piesek kudlaty". Karolinka tez caly czasd to robi i sie cieszy. sroczka nie bardzo sie jej podoba, czeka tylko na " fruuu.....do nieba poleciala" i tylko wtedy sie usmiecha)
S
Sara27
Gość
Rany madzik zdrowka dla Ciebie i Oliwiera!
S
Sara27
Gość
Cos zaczynam kojarzyc z ta zabawaJutro sie z Juli pobawie,bo dzis wraca od tesciow dopiero o 20 na samo spanie
S
Sara27
Gość
Jak was czytam to twierdze ze jestem zacofana matka
Kurcze,ja nic nie czytam,nic nie spiewam,od biedy pokaze "papa".Uwazam jakos ze na wszystko przyjdzie jeszcze czas a skoro mala najbardziej jest zainteresowana eksploracja przestrzeni to niech narazie tak sie "bawi".
Kurcze,ja nic nie czytam,nic nie spiewam,od biedy pokaze "papa".Uwazam jakos ze na wszystko przyjdzie jeszcze czas a skoro mala najbardziej jest zainteresowana eksploracja przestrzeni to niech narazie tak sie "bawi".
karolka84
mama kwietniowa '09
Musze też z tą sroczką zacząć zabawy Gdyby babcia była blisko To Gabi pewnie już dawno by to znała. A ja podobnie jak Sara ciągle myślę że jeszcze za wcześnie
karolka84
mama kwietniowa '09
Skoro tak chwalicie ten lek to już go dałam do zakładek żebym miała na wszelki wypadek
reklama
magda19lenka
MTM
też widziałam te kubeczki w necie i na pewno kiedyś Gosia taki dostanie
na razie musi nauczyć się pić z niekapka
na razie musi nauczyć się pić z niekapka