reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

u nas pełzanie to norma ale dzisiaj zaczęła łazić na czworaka!!! tak jak kiedys Szymon Ewelci na filmiku - pamietacie? tak jeszcze nieporadnie, ale daje radę. ogólnie to tak jak wszystko musi opaować najpierw przez sen - to jest masakra. nie umiałam sobie wyobrazić co to będzie ze staniem na czworaka i bujaniem - ale przez sen opanowała i potem elegancko bujała się w dzień... ech teraz przez se raczkujemy - pełzanie już się skończyło. teraz jeszcze przy usypianiu włazi na mnie jęczy i oparta o mnie staje - :szok::szok::szok: więc już się szykuję na takie ekscesy na jawie:szok::szok::szok: TYlko z gadaniem gorzej - dziewczyny wiedzą, że to ogólnie gaduła ale raczej na mmmmmmmmmm, bu... bbbbb, gi gu ga gr gh i wszelkie takie odmiany.... mama - tylko jak płacze:-p

reklama
a nam pediatra zapisała.... tabletki! nosz ku.... co za babol! tylko1/3 i to niepolekane więc łatwo się kruszą ale spróbujcie dać dziecku gorzką tabletkę.... wszystko wypluwa i się otrząsa (super widok - gdyby jeszcze wpadało cś do dzioba to wogóle byłoby bosko), mamy też krople , które elegancko lądują na bodziaku - no żyć nie umierać. ta pediatra to wogóle jest dziwna. za każdm razem mówi cos innego... a wiecie co? poprosiłam ją o receptę na bebilon pepti i mi powiedziała, żbym małej dała zwykłą kaszkę mleczną... a dwa tygodnie temu mówila, żadengo nabiału do pierwszych urodzin. no zwariuje z kobitą, chyba muszę pójść na jakieś konsultacje do kogoś innego...
katar wrócił dziś ze zdwojoną siłą, a było już ładnie:eek:

Justyna my na tabletce od urodzenia ale ona niema smaku i mała przyzwyczajona :tak:a na co dostaliscie tabletki przepraszam jak gdzies pisałas ale nie wiem nic,a co jest Zu??
Kitki siedź tam z uporem maniaka aż cię przyjmie

aha no to zdrówka Zu życzę :tak:
Marti ostatnio jak miała katarek to też jej tak sciekało i pokasływała smarowałam ja pulmexem i ładnie jej przeszło tylko nie wiem czy akurat od tego może to był zbieg okolicznosci

a nam pediatra zapisała.... tabletki! nosz ku.... co za babol! tylko1/3 i to niepolekane więc łatwo się kruszą ale spróbujcie dać dziecku gorzką tabletkę.... wszystko wypluwa i się otrząsa (super widok - gdyby jeszcze wpadało cś do dzioba to wogóle byłoby bosko), mamy też krople , które elegancko lądują na bodziaku - no żyć nie umierać. ta pediatra to wogóle jest dziwna. za każdm razem mówi cos innego... a wiecie co? poprosiłam ją o receptę na bebilon pepti i mi powiedziała, żbym małej dała zwykłą kaszkę mleczną... a dwa tygodnie temu mówila, żadengo nabiału do pierwszych urodzin. no zwariuje z kobitą, chyba muszę pójść na jakieś konsultacje do kogoś innego...
katar wrócił dziś ze zdwojoną siłą, a było już ładnie:eek:
Justynko, a wiesz ze ja ostatnio czytałam w jakimś dzieciowym piśmie ze te kaszki mleczne można podawac dzieciom z alergią, jutro postaram się znależć ten artykuł to zacytyje ci to, też się zdziwiłam

ale ona mi reaguje na kazde mleko i przetwory..... no mogę poszukac rodzaju kaszki, nestle bobovita.... tylko z bebilonem byłoby prosciej, i chyba mniej ryzyka:eek:

u nas katar pojawił się wieczorem w piątek i dzisiaj już było ok (tylko odciąganie, woda morska i masc majerankowa) i tylko wieczorem popłakiwała i tak jej teraz w nosie bulgocze ze szok!! a odciągnac nie moge

reklama
Do góry