reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Madzik goraczke u takich maluszkotrzeba koniecznie zbijac bo sa narazone na wstrzas wyglada to jak padaczka.... ja zbijalam mojemu na przemian ibufenem i panadolem ibufen i nurofen sa nasilniejsze jednak nie mozna ich razem podawac tzn. musza buc zachowane odstepy czasowe co 6h czy 8 ( w ulotce jest napisanr) w miedzyczasie mozna podac panadol (co 4h)
moze to i trzydniowka, u nas byl juz antybiotyk i dzieki niemu w sumie mnie rozwinel sie dalej choroba...wczesna reakcj jest wazna... a prywatnie nie poszlabym juz do tego lekarza ze wzgleu na to co mowil na tet goraczki....

u nas przyjmuja miedzy pacjentami...kwestia zgody pediatry a Ci zawsze sie zgadzaja....

reklama
nie bo ma za duzo pacjentów a jest sama:-( zreszta nie mam jak tam pojechac:-:)-(maż nie moze sie zwolnić z pracy:-:)-( albo tak mówi.. Kazała ona jutro przyjść;;; płacz..
Jeszcze mąż mnie wku*wił bo ma wszystko w dup*e:wściekła/y::wściekła/y: nic sie nie interesuje tym, jeszcze ma do mnie pretensje ze zamiast lekarza sie radzić co u niego byliśmy to radze się koleżanek z forum:angry::angry::angry:
idiota jedenn.. on z tych co to od razu sie wszystkimi możliwymi antybiotykami by nafaszerował..
Już siedze i rycze...

Ostatnia edycja:
Madzik nie denerwuj sie !!!
powiedz mezowi ze ten lekarz nie ma racji co do goraczki i powiem szczerze ze nad podawaniem antybiotyku tez bym sie zastanowila,wstrzymala bym sie do jutra.
Przeciez justro idziesz do swojej pediatry!!!
Teraz podawaj pic i zbijaja goraczke

Cześć Dziewczynki:) chyba z 2 tygodnie mnie tu nie było. Mąż miał urlop i byliśmy u mioch rodziców. I żeby nie bylo zbyt pięknie mała dostała zapalenie oskrzeli...;-( no i dzisiaj mamy ostatni zastrzyk, masakra. Chucham, dmucham a i tak nas choroba dopadła.
Poza tym to Nitka dalej nie raczkuje, dupka w górze, bujanko ale do przodu iść nie chce;)
pozdrawiam!!!!:):)

reklama
Do góry