reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
oooo zapomnialam ze mozna bawic sie w "idianina"
icon_razz.gif
pare mamusiek sie zastanawialo co to za zabawa a ja razem z nimi:rofl2::-D.

Moj to jest za szybki zeby czegokolwiek go nauczyc,no tyle razy probuje a ten zawsze mi ucieka,no nie posiedzi w jednym miejscu - masakra.
Jak ucze go papa to sie usmiechnie i uciaka z klosiu klosiu to samo :cool2:

Karolka my własnie czekamy na wyniki mam nadzieje że bedzie dobrze a ile mała twoja bierze teraz hormonu moja jest na połówce codziennie oprócz niedzieli wtedy bierze ćwiartkę.Co do neurologa i psychologa to my nie bylismy z synem tez nie byłam jak był taki mały lekara mówiła ze da skierowania jak bedzie potrzeba ale na całe szczescie nie było a z małą tez nic nie dali teraz jestem tu zobaczymy jak bedzie ale ona faktycznie jest wolniejsza i słabiej się rozwija niż syn :crazy:

Maniulka ja też widzę ze Gabi jest wolniejsza. Niby lekarka powodów do niepokoju nie widzi a te skierowania do lekarzy daje ze zwykłego schematu postępowania przy takim schorzeniu. Ja nie protestuję bo będę spokojniejsza jak odwiedzimy kilka razy lekarzy i nie robi to nam problemu.

A odnośnie dawki to Gabi bierze Euthyrox 25 a w pn, sr i pt 37,5, czyli więcej niż Twoja Marti. Ale ona miała wielki wyniki TSH po urodzeniu bo 180.

A tam u Norków też już macie dobrego endokrynologa?

reklama
Do góry