reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

waga urodzeniowa 3200 spadkowa 3020 , jak miała 6 miesięcy to podwoiła te 3020 a teraz te 3200...
ja te sie w sumie nie martwie - mój kęgoslup tym bardziej:-D

Ola - no tak po mamie to raczej gruba nie będzie:-D

reklama
i ja z checia poczytam. moze inam sie uda:tak: Karolina jest dzieckiem bezsmoczkowym, wiec jak juz sie rozzali i rozplacze tak porzadnie, to nie idzie jej uspokoic - wtedy bardzo chce sie przytulic!
wczesnie spala ladnie, budzila sie o stalych porach na jedzonko. teraz moze w koncu jakis zabek sie bedzie wykluwal, bo od srody strasznie pluje.

Wczoraj wieczorem zauwazylam ze Amelka dostala jakiejs wysypki.. nie sa to krostki tylko takie ciupenkie czerwone plamki:eek: i chyba wiem od czego.. dalam jej wczoraj troszke kiwi nie wiedzialam ze jest uczulajace:zawstydzona/y: dopiero teraz wyczytalam to w necie:-( po pomaranczu nic jej nie bylo i mialam nadzieje ze kiwi tym bardziej jej niezaszkodzi.. a tu niespodzianka:-( czy moze ja to swedziec albo cos ???????

A moja uwielbia banana potrafi wciągnąć pół sporego na raz,:-)dawałam jabłko ale ono tak fajnie nie przelatuje więc tak srednio lubi a i jeszcze gruszkę lubi ale ta naszą polską są w sklepach jak poleży parę dni robi się miękka i słodka czasami daję jej pół ciasteczka hippa pokruszonego z gruszką ;-)

Ja widze ze jej najbardziej smakuja takie soczyste owoce.. typu pomarancz kiwi.. no ale na kiwi uczulenie a z pomaranczem nie chcem przesadzac.. tym kiwi to sie wczoraj tak zajadala ze szok no i teraz mamy sie.. ;( a juz sie cieszylam ze posmakowal jej jakis owoc.. bo ogolnie to mamy z tym problem deserkow nie lubi..

reklama
Julita juz dawno przekroczyla potrojona wage urodzeniowa ale przybieramy teraz wolniutko.Wrecz prawie zastoj,pewnie dlatego ze sie rusza jakby miala motorek w pupce:-D

Do góry