reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
u nas Miki siedzi, podciąga się przy szczebelkach do stania w łóżeczku, z pozycji siedzącej przechodzi do bujania - takie początki raczkowania... no ale raczkować to nie chce - jak go chcę z pozycji leżącej posadzić się paskudek podciąga na sztywne nogi do stania i przy tym się tak śmieje szczerbol...:-D
u nas 0 zębów- pewnie oszczędny będzie mój synek, jak nawet sknerzy z zębami:-D

super postępy Majki, Gabi i Mikiego :-)
Jula dzisiaj udawała baletnicę - stała przy fotelu, jedną rączką nie trzymała za rękę, drugą opierała się o fotel i nóżkę tak podnosiła i opuszczała jak baletnica, gdy ćwiczy... stawała na paluszki, potem na pełne stópki... uśmiałam się że hej, szkoda że aparatu blisko nie miałam, bo bym filmik nagrała ;-)

reklama
Do góry