reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ewelcia86- o tym samym pomyślałam!!!

Laila06-ospa??? odra czy jakaś tam różyczka??? ciekawe co to jest za świństwo...biedne te nasze dzieciątka

reklama
a mojej malej wyszly jakies krostki na pisiulce:-( w ogole taka cala czerwona jest w srodku. dzis pokazalam to poloznej, to kazala pojsc do pediatry i wedlug niej powinna dac skierowanie na badanie moczu:szok: smarowalam juz to tormentiolem, ale nie pomoglo. jutro rano zadzwonie do lekarki.

Laila a moze to jakas alergia?Moja starsza cora ma alergie tylko na orzechy nerkowca,jak dotknie nawet jezykiem to puchnie cała ,jakby zjadła to skonczyłoby sie to szokiem anafilaktycznym nawet....

Laila a moze to ospa/?

Daj znac po wizycie

ewelcia86- o tym samym pomyślałam!!!

Laila06-ospa??? odra czy jakaś tam różyczka??? ciekawe co to jest za świństwo...biedne te nasze dzieciątka
no więc KOMAR!!!!:-D

alicja - ja wyczytałam na ulotce tromentiolu jakiś czas temu, że tormentiol można stosować od 3 roku życia... ale też smarowałam nim wcześniej parę razy Jaśka:eek:

reklama
Dziewczyny,pewnie macie na mysli fotki.Julita stoi ale Z PODPARCIEM!Czyli pewnie tak samo jak Jula Oli czy Szymus Ewelci.Bez podparcia nie potrafi i nawet nie dalabym jej sprobowac,bo najpierw to powinna nauczyc sie siadac porzadnie bo idzie jej tak sobie i dobrze by bylo jakby czworakowala ladnie a nie glownie czolgala sie.W 8 m-cu (Juli za 3 dni obchodzi 8 miesiecy) to nic nadzwyczajnego wg tabel rozowojowych (ktorych nie lubie czytac jakos) ze dzieci przejmuja czesc swojego ciezaru ciala i umieja stac Z PODPARCIEM:tak:Nie chodzi jeszcze przy meblach,nie umie wstawac z siadu czy czworakow (tylko z kleku metoda "wspinania sie").Poczekajcie az wasze maluchy beda miec 8 m-cy:tak:
Jula Oli jest niezla ze stoi i chodzi przy meblach majac 7 m-cy!To mnie z kolei dziwi bardziej niz moja Julita:-D

Wogole to chce isc z Julita do neurologa (stawiamy sie co 2 m-ce) pogadac wlasnie jak ja zachecic do czworkaowania i porzadnego siadania z czwrakow (siada z pozycji bocznej poki co i to tak sredniawo) a ta moja franca neurolog jest chora juz 2 m-c...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry