reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Dominika moj na poczatku tez chodzil do tylu i najchetniej wczolgiwal sie pod lozeczko,jeszcze troche i bedzie zasuwal do przodu!!!
Moj tez mial guza,zawadzil w szafke(chyba?)nie widzialam tego bo bylam w lazience!!!
Ma siniaki na nogach,od czego? chyba od tego ze z kuchni do salonu mamy maly prog i chyba o niego zawadza!!!

Isku super ze Filip juz raczkuje!!!

Julianka robi postepy,robi!!!
Moj tez sie juz podnosi,prz krzasle czy przy schodach a czasami chodzi na czterech lapach czyli nie na kolanach tylko tak na stopach i na raczkach-wiecie o co chodz;-)

Zebow brak:rofl2:

reklama
ATsonia ale biedulek z Szymkosia,zycze mu zdrowka!!!
Jak nie chce jesc to mu nie wciskaj na sile ,dawaj mu duuuuzo pic!!!
Wszystkim chorym maluszka zycze zdrowka!!!

Maniulka wiem o czym piszesz!!!!
tutaj praktycznie to samo z deszczem ale ostatnio nie pada a dzis lazilam na krotki rekaw chociaz rano bylo baaardzo zimno:-).
Przyzwyczaisz sie i nawet nie bedzie tak zle:rofl2:wiem cos o tym jestem tu ponad 3 lata i jak narazie dobrze mi tu ale do Pl ciagnie oj ciagnie

co do siniaków Małgosia wczoraj 2 razy spadła nam z łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a żeby było wstyd to raz pilnowałam jej ja, raz Tomek. Była pod samą ścianą, odwróciliśmy się na chwilę, nagle ŁUP a dziecka nie ma na łóżku :shocked2::shocked2: patrzymy na podłogę, a ona wylądowała jak kot-na 4 łapy:laugh2::laugh2: i w ogóle nie płakała :laugh2:

co do stania Gosia też chce stawać, wdrapuje się po nas do góry, staje na nogi; z tym, że ona dopiero skończyła pół roku ; martwi mnie, że to chyba za wcześnie na nią, ale z drugiej strony, my jej 'nie nakręcamy' do tego, nie pokazujemy, ona sama tak zaczyna .... chce stawać a jeszcze nie umie usiąść, a posadzona chwieje się ..... trochę mnie to martwi, że jest za szybka, jak myślicie :confused::confused::confused:

Ale zdolniachy te nasze szkraby Julianka przodownik :-)Juli i Szymek doganiacze :tak:
Magdalenko ortopeda powiedział by że za szybko ale oni juz tak maja jak mój syn zaczął chodzić (10 miesięcy miał )to nie opierdzielił i kazał dziecko raczkowac uczyc i nie pozwalać chodzic tylko niby jak to zrobić:eek:dzieci same wiedzą kiedy maja co robic
A moja w tyle i to bardzo ze wszystkiem:-:)-:)-(

Przyzwyczaisz sie i nawet nie bedzie tak zle:rofl2:wiem cos o tym jestem tu ponad 3 lata i jak narazie dobrze mi tu ale do Pl ciagnie oj ciagnie[/QUOTE]

a ja we Wloszech juz ponad 6 lat:szok: i tez ciagnie do Polski jak diabli! tutaj choc pogoda ladna:cool2:

reklama
Do góry