E
edis
Gość
Gosiu, nawet powiem szczerze, że ząbek zauważyłam nie zaglądając do buźki Anulki Po prostu jak wróciłam wczoraj z pracy to Ania tak stęskniła się za cycem, że od razu dorwała się do niego. Przy okazji zrobiła to trochę chyba za szybko i mama odczuła, że ząbek jest (chyba nie muszę tłumaczyć jaka to cholernie miła niespodianka mieć podrapane cycki). Najlepsze jest to, że jeszcze dzień wcześniej sprawdzałam czy ząbek jest przy wieczornej kąpieli i na pewno go nie było. Dziąsełko było opuchnięte a wczoraj ewidentnie zębolek wylazł. Może nie jest jeszcze tak dobrze widoczny, ale jak się uważnie przyjrzy to widać. Przy myciu wyczuwa się też szczoteczką. Najlepiej jednak czują go moje cyce;-).Edis gratulacje! Oj jaka jestem ciekawa jakie to uczucie zajrzec do buziolka mlodej i zobaczyc taka perelke:-) ALe poki co moj szcerbolek mnie rozczula:-)
Sara widzę, że Julitka ma już 2 ząbki Szybciutko idziecie. Dopiero co wyszedł jej pierwszy a tu już następny. Ja na razie nie zauważyłam, że dziąsełko obok było gotow do wyjścia drugiego zębolka. Tutaj gdzie wylazł ten ząb to ponad 2 tygodnie dziąsło było obrzęknięte.
Dziewczyny a jak u Was jest ze smoczkami przy ząbkach? Moja mała jak wylazł jej wczoraj ten ząb to mama mówiła, że cały dzień nie mogła dać sobie rady ze ssaniem smoczka. Teściowa nie wiedziała dlaczego. Wieczorem też dość długo nie mogła się "wespać". Zawsze po karmieniu wieczornym mała zasypiała ze smoczkim, a gdy już dobrze zasnęła sama go wypluwała. Wczoraj komicznie to wyglądało jak Ania co kilka minut wyciągała smoka, coś do siebie marudziła we śnie, po czym znowu smok, obgryzała go, znowu wyciągała lub sam jej wypadał (chyba się nie mieścił) i tak dobre pół godziny. Ledwie udało jej się jakoś zasnąć.
Wogóle teraz ten ząb jej przeszkadza bo cały czas robi takie śmieszne minki jakby chciała go wypluć czy wypchnąć. Cały wieczór mieliśmy super ubaw z Ani wysiłków co by się jej to wreszcie udało A dziś od rana to samo. Teraz śpi ale pewnie zaraz wstanie, więc chyba śmigam od Was. Mam nadzieję, ż nie zasnęła żadna przy moich wypocinach;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: