reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
I to jest piekne że każdy człowiek jest inny
Moja maluda dostała torebke od prezentów i się bawi jak najlepszą zabawką no i oczywiście pusta butelka po Żywcu -
Moja maluda dostała torebke od prezentów i się bawi jak najlepszą zabawką no i oczywiście pusta butelka po Żywcu -
S
Sara27
Gość
Slicznie Adunia siedzi!
Julita sama nie siada (mam na mysli z pozycji czworaczej ktora to ma dobrze opanowana) ale z pozycji pollezacej siada jak stara.Posadzona sama siedzi,juz nawet bez trzymanki ale bywa ze "poleci" na boki lub do przodu dlatego musi wywijac na miekkim podlowzu w razie czego.A czolgac sie i pelzac pelza,natomiast raczkowac nie raczkuje za to sie smiesznie buja na czworakach w przod i w tyl,mialam wstawic filmik z tego bujania bo zabawne to jest
Julita sama nie siada (mam na mysli z pozycji czworaczej ktora to ma dobrze opanowana) ale z pozycji pollezacej siada jak stara.Posadzona sama siedzi,juz nawet bez trzymanki ale bywa ze "poleci" na boki lub do przodu dlatego musi wywijac na miekkim podlowzu w razie czego.A czolgac sie i pelzac pelza,natomiast raczkowac nie raczkuje za to sie smiesznie buja na czworakach w przod i w tyl,mialam wstawic filmik z tego bujania bo zabawne to jest
S
Sara27
Gość
ATsnia-bo umiejetnosci u dzieci pojawiaja sie z dnia na dzien-doslownie!
Julia-to pozno siadal twoj synek,ale kazde dziecko ma wlasne tempo rozwoju
Julia-to pozno siadal twoj synek,ale kazde dziecko ma wlasne tempo rozwoju
S
Sara27
Gość
Taaaaak!!!!ATsonia-pisalam bodajze wczoraj lub przedwczoraj na ktoryms watku ze jak sie Juli wezmie pod pachy to tak smiesznie skacze/sprezynuje-jak ten bobas z reklamy czegos tam kojarzycie?
reklama
mnie tez!!!heheh no dokadnie jak ten bobas z reklamy :-) tylko mi to juz rece odpadaja i nogi bola
A szym to uwielbia