*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Co ja mam zrobic zeby on spal
Każde dzieck jest inne, jedno spi inne nie a kiedy indziej pomaga zmiana codziennego jadłospisu
A często Ci się budzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ja mam zrobic zeby on spal
Julia tak jak napisalam wyzej okolo 5 razy!!!
Ostatnio nawet bylo 6.
Co Ty u nas za goraco?!
To nie Polska
A ogrzewanie jeszcze nie chodzi.
Nie sadze zeby to bylo to
Moze rzeczywiscie sprobuje zmienic cos w jego jadlospisie.
Pomuslalam ze na poczateke zamiast kleiku ryzowego do mleka na noc dam mu kaszke.
Mam napoczeta jablkowa z gruszkami i szpinak z ziemniakami.
Wydaje mi sie za ze szpinakiem moze byc bardziej sycaca;-)
Justyna337 ja wiem o co ci chodzi bo moja Martynka robi to samo przy tym jeszcze się buja a nogi sztywne że ho ho,za to przewracać się z pleców na brzuch to ja będę tak???ale ostatnio widzę że coraz częściej leży na bokach i przewraca się na brzuch tylko wyje bo jej sie ręka podwinie i nie umie jej wyjąć.Dziewczyny tu piszą o pełzaniu i raczkowaniu a u nas nic,chyba kolejne moje dziecię ominie ten etap i po prostu pójdzie na nogi