reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
EVE81- no tak robię taką gęstą "prawdziwą" kaszkę...to się teraz zdołowałam ze tak dużo mu daję...no ale skoro tyle chce to przeciez nie będę mu diet wprowadzać...
Ale przeciesz dobrze przybiera i w normie to wszysyko ok po co sie dołować tylko sie zdziwiłam ze aż tyle wcina i nie marudzi że brzusio go boli bo mój Damianek jak był malusi też tak wcinał i ciągle marudził
ja tez robie gesta i moj szym potrafi zjesc tego sporo tzn 180ml wody + mleko + kaszka ewentualnie tylko kaszka jak jest mleczno-ryzowa.EVE81- no tak robię taką gęstą "prawdziwą" kaszkę...to się teraz zdołowałam ze tak dużo mu daję...no ale skoro tyle chce to przeciez nie będę mu diet wprowadzać...
Chociaz ostatnio nie zje wszystkiego zostawia ze 2lyzeczki lub 3
a moj ostatnio ma manie plucia wszystkim nawet herbatka.Mój tam do cna zjada wszystko co mu pod nos podstawię
jeszcze pare dni temu zjadal caly duzy sloiczek obiadku na raz a teraz jeden maly
julia.l- no coś Ty nie marudzi...tylko niestety kupy są wprost proporcjonalne do ilości jedzenia :-)
a u nas lekkie zatwardzenie
Ale na szczescie nie placze tylko troche sie napina,daje mu dwa jablka na dzien-sama gotuje bo mamy jablonke w ogrodkui pije sok jablkowy.
Przed poludniem daje mu samo jablko a po poludniu z jogurtem naturalnym-robi sie to takie jak serek.
ATsonia tak!!
On sobie zabawe urzadza i cieszy sie z tego a ja sie wkurzam bo on ja i wszystko do kola jest w tym co o je!!!!
Moj dzis znow strzelal z wargi chcialam go nagrac telefonem ale sie nie dalo!!!
Odrazu sie odwracal:-(
On sobie zabawe urzadza i cieszy sie z tego a ja sie wkurzam bo on ja i wszystko do kola jest w tym co o je!!!!
Moj dzis znow strzelal z wargi chcialam go nagrac telefonem ale sie nie dalo!!!
Odrazu sie odwracal:-(
Dominika81
Fanka BB :)
ewelcia - już wprowadzasz przetwory z mleka krowiego? (jogurt)
czy wprowadzam?
To duzo powiedziane,poprostu dodaje troche do jablka bo samego nie zabardzo chce jesc!!z wielkim trudem przed poludniem zje ale sie krzywi bo za slodkie
Nie daje mu tego codziennie tylko tak co dwa dni i nic mu sie nie dzieje.
Mysle ze jak sie doda 2lyzeczki jogurtu naturalnego na cale jablko to nie jest az tak duzo
Czasami tez jablko dodaje do kleiku ryzowego na noc!!
To duzo powiedziane,poprostu dodaje troche do jablka bo samego nie zabardzo chce jesc!!z wielkim trudem przed poludniem zje ale sie krzywi bo za slodkie
Nie daje mu tego codziennie tylko tak co dwa dni i nic mu sie nie dzieje.
Mysle ze jak sie doda 2lyzeczki jogurtu naturalnego na cale jablko to nie jest az tak duzo
Czasami tez jablko dodaje do kleiku ryzowego na noc!!
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
czy wasze dzieciaki tez próbują stawać na nóżki?????? kurcze Zu dobrze nie siedzi - ale już nudziło jej się podnoszenie do siadu i jak tylko usiądzie to odbija sie pupa i nogami i chce wstawać nie ma jeszcze tyle siły ale co to jest w ogóle??