reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
EVE81- no tak robię taką gęstą "prawdziwą" kaszkę...to się teraz zdołowałam ze tak dużo mu daję...no ale skoro tyle chce to przeciez nie będę mu diet wprowadzać...

Ale przeciesz dobrze przybiera i w normie to wszysyko ok:tak: po co sie dołować tylko sie zdziwiłam ze aż tyle wcina i nie marudzi że brzusio go boli bo mój Damianek jak był malusi też tak wcinał i ciągle marudził

EVE81- no tak robię taką gęstą "prawdziwą" kaszkę...to się teraz zdołowałam ze tak dużo mu daję...no ale skoro tyle chce to przeciez nie będę mu diet wprowadzać...
ja tez robie gesta i moj szym potrafi zjesc tego sporo tzn 180ml wody + mleko + kaszka ewentualnie tylko kaszka jak jest mleczno-ryzowa.
Chociaz ostatnio nie zje wszystkiego zostawia ze 2lyzeczki lub 3

Mój tam do cna zjada wszystko co mu pod nos podstawię :dry:
a moj ostatnio ma manie plucia wszystkim nawet herbatka:baffled:.
jeszcze pare dni temu zjadal caly duzy sloiczek obiadku na raz a teraz jeden maly

julia.l- no coś Ty nie marudzi...tylko niestety kupy są wprost proporcjonalne do ilości jedzenia :-)
:-D:-D:-D

a u nas lekkie zatwardzenie:baffled:
Ale na szczescie nie placze tylko troche sie napina,daje mu dwa jablka na dzien-sama gotuje bo mamy jablonke w ogrodku:tak:i pije sok jablkowy.

Przed poludniem daje mu samo jablko a po poludniu z jogurtem naturalnym-robi sie to takie jak serek.

ewelcia86- a może on po prostu takie zabawy sobie urządza??? no wiesz nauczył się pluć to pluje :-D mój Szymko ( już to pisałam ) jak nauczył się piszczeć to wył w niebogłosy całymi dniami, a potem mu się znudziło i przestał :-D

ATsonia tak!!
On sobie zabawe urzadza i cieszy sie z tego a ja sie wkurzam bo on ja i wszystko do kola jest w tym co o je!!!!

Moj dzis znow strzelal z wargi chcialam go nagrac telefonem ale sie nie dalo!!!
Odrazu sie odwracal:-(

czy wprowadzam?
To duzo powiedziane,poprostu dodaje troche do jablka bo samego nie zabardzo chce jesc!!z wielkim trudem przed poludniem zje ale sie krzywi bo za slodkie:-p
Nie daje mu tego codziennie tylko tak co dwa dni i nic mu sie nie dzieje:no:.
Mysle ze jak sie doda 2lyzeczki jogurtu naturalnego na cale jablko to nie jest az tak duzo:cool2:
Czasami tez jablko dodaje do kleiku ryzowego na noc!!

reklama
czy wasze dzieciaki tez próbują stawać na nóżki?????? kurcze Zu dobrze nie siedzi - ale już nudziło jej się podnoszenie do siadu i jak tylko usiądzie to odbija sie pupa i nogami i chce wstawać:baffled: nie ma jeszcze tyle siły ale co to jest w ogóle??

Do góry