Mojemu starszemu synkowi Damiankowi przebijał się ząbek odkąd skończył 3 miesiące a wyszedł jak miał skończone 11
O kurcze, to może będziemy musieli jeszcze długo czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu starszemu synkowi Damiankowi przebijał się ząbek odkąd skończył 3 miesiące a wyszedł jak miał skończone 11
ooo to tego nie wiedzialam,a pediatra zapisala tylko 1opakowanie.ewelcia zapomniałam Ci napisać, ale to pewnie wiesz że debridat po rozrobieniu ma ważność miesiąc a podaje się go około 3 miesięcy spokojnie
ooo to tego nie wiedzialam,a pediatra zapisala tylko 1opakowanie.
Na ile ci starcza jedno opakowanie?/?
no ja tez mam podawac 2x2,5ml.Mi spokojnie starcza na miesiąc a potem reszte wyrzucam jak termin ma tylko miesiąć ja daje 2*2,5ml już drugi miesiąc a ten lek podaje się dłużej
no ja tez mam podawac 2x2,5ml.
a twoj synek tez ma refluks tak?
i co lekary powiedyial ze po lekach moze przejsc a nie musi?
mi mowila ze narazie mam podawac debridat i motylium-tutejszy lek pare dni
A twoj synek tez jest na enfamilu Ar?
Vinniki nie zgodze sie z Toba!!!Wiadomo, że dzieciom o małej wadze urodzeniowej łatwiej podwoić masę urodzeniową niż tym dużym, a Twoja córeczka była przecież bardzo duża!
Mój Romek urodził się z wagą 2900, a mój najstarszy z wagą 4000. Obydwaj w wieku 5 miesięcy ważyli 8300. Dla Michała było to podwojenie, a dla Romka jest prawie potrojenie masy urodzeniowej.
Justyna, ja nie karmie piersią, ale też myślę, że to nie kwestia porcji, bo ja daję na noc 180 ml mleka a Ada i tak mi się obudzi na jedzonko.
Carolin, taka puszka po otwarciu moze stać max miesiąc.