reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
kurcze tak se matwilam ze moje szczescie takie "wychudzone" a tu niektóre dzieciaczki już przegonił :-) a naszczescie bo nas juz szpitalem sgtrzaszyli :confused: waga 7000 :-):-)

Ja moge tylko dopisac ze Juli pewnie podjezdza juz pod 9 kg.Ale zdanie mam jednak inne niz wy-ja nie chce by Julita byla zbyt pulchna,a narazie na taka ma zadatki.Gdybyscie widzialy jej nozki...:-D:-pnajlepiej jakby oscylowala wokol 50-75 centyla.Ale najwazniejsze ze jest pogodna i zdrowa:tak:

ewelcia, mnie ta waga naprawdę odpowiada :tak: Tylko ta lekarka, jej wciąż mało :-D Ada jest miedzy 25-50 centylem, ale blizej 50 go więc jak dla mnie ok.

Ja moge tylko dopisac ze Juli pewnie podjezdza juz pod 9 kg.Ale zdanie mam jednak inne niz wy-ja nie chce by Julita byla zbyt pulchna,a narazie na taka ma zadatki.Gdybyscie widzialy jej nozki...:-D:-pnajlepiej jakby oscylowala wokol 50-75 centyla.Ale najwazniejsze ze jest pogodna i zdrowa:tak:

Sara - Nadia podobnie, no i te wałeczki na nózkach:blink: też bym nie chciała aby była pulchna ale co mam zrobic, przeciez nie bede jej głodzic;-)

kurcze tak se matwilam ze moje szczescie takie "wychudzone" a tu niektóre dzieciaczki już przegonił :-) a naszczescie bo nas juz szpitalem sgtrzaszyli :confused: waga 7000 :-):-)
a niby dlacvzego was szpitalem straszyli!!!
To co ja juz powinnam sie bac??!!!

Bo Szymon wazy 6700 a jutro skonczy 6m a Twoj synek nie ma jeszcze 5m i wazy 7kg.

Pediatra was straszyla??
Nie rozumiem tego,przeciez kazde dziecko jest inne moj szym jest calkiem inny chyba nie ma tutaj podobnego dziecka do niego:-D:-D:-Dach zapomnialam Alanek Avanti tez taki jednik jak moj;-)

Ewelcia Twoj Szymus jest po prostu drobny i tyle-najwazniejsze ze zdrowy i wesoly,to sie liczy.
Kitki-no pewnie,przeciez nie wyslemy na diete naszych dziewczyn:-D

reklama
Do góry