Eve nie jest zle!!!Nasz waga z dziś to 6940 g, więc tak jak się spodziewałam nie przekroczyła 7 kg.
Twoja Ada skonczyla dopiero co 5m a wazy wiecej niz Szym ktory w sobote skonczy 6m!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eve nie jest zle!!!Nasz waga z dziś to 6940 g, więc tak jak się spodziewałam nie przekroczyła 7 kg.
Ja moge tylko dopisac ze Juli pewnie podjezdza juz pod 9 kg.Ale zdanie mam jednak inne niz wy-ja nie chce by Julita byla zbyt pulchna,a narazie na taka ma zadatki.Gdybyscie widzialy jej nozki...najlepiej jakby oscylowala wokol 50-75 centyla.Ale najwazniejsze ze jest pogodna i zdrowa
a niby dlacvzego was szpitalem straszyli!!!kurcze tak se matwilam ze moje szczescie takie "wychudzone" a tu niektóre dzieciaczki już przegonił :-) a naszczescie bo nas juz szpitalem sgtrzaszyli waga 7000 :-):-)