reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
dziewczyny nie panikujecie! 100 gr na tydzien to w sam raz!-nam adas max przybrał 700 gr na miesiac!
i wg tego co piszecie adas nie je duzo wiecej bo dziennie zjada 3 razy po 150 ml mleka, słioczek owoców, słioczek obiadku i poza tym tylko pije! wiecej nie chce! pije co prawda duzo bo ok 300 ml dziennie-soczku, herbatki lub wody

Dziewczyny współczuje problemów z maluszkami:tak: Eve swoja droga Nadia tez zjada ok. 600-650ml mleka (4 porcje na dobe) + słoik obiadku i słoik deserku (te małe). Nie dziele jej tego na połowki o 13-14 daje obiad a o 16 deser i zjada. Czy to jest mało??? Bo mi sie wydaje ze to wystarczajaca dobowa porcja jedzenia? Kurcze moze głodze swe dziecko i o tym nie wiem:baffled:

My mamy dzis problem z kupka, zazwyczaj codziennie sa 2-3 kupki, wczoraj az 4:szok: a dzis Nadia prawie nic nie zrobiła:-( tylko odrobinke ale takiej twardej, dorosłej kupki, no i płacze biedna cały czas, steka az sie robi czerwona a kupy jak nie było tak nie ma:baffled:. Dałam jej na deser gruszki Williamsa moze to jej pomoze zrobic kupke.
A powiedzcie mi czy sok jabłkowo-winogronowy tez działa rozluźniajaco???
Kurcze zawsze kupuje słoiczki hippa, dzis paweł kupił czesc hippa ale tez bobowite i gerbera a tam nie jest napisane jak co działa na kupke, no i teraz nie wiem. Ciemna masa ze mnie:zawstydzona/y:

reklama
Julita tez juz drugi dzien je 650-750 ml mleka a nie jak zazwyczaj 800-1000ml.Moze to te upaly?I ma mocno rozpulchnione dziasla tak jakby na zabki ale nie widze by jej sie wyrznely...:sorry2:

Do góry